U Šumadijskom okrugu 13 novoobolelih od korona virusa, čekaju se rezultati za više od 500 briseva

Ostavite komentar


  1. Molio bih redakciju da se ne ogluši o ovaj moj komentar
    Svi mediji svi doktori i „stručnjaci“ pričaju razno razne priče o ovom virusu ali… Ako imam lakši oblik korone virusa i nalazim se u kućnoj izolaciji nek mi neko kaže šta da radim, koju terapiju, koje lekove, čime da pomognem samom sebi. Ili da sedim i čekam pa šta mi Bog da. Molim vas vi ste medij obavestite ljudeo tome

  2. Dodala bih samo da su rezultati testova koji su pristigli i danas objavljeni uzorkovani jos 4. ili 5. jula, a da svi uradjeni brisevi od 06.jula do danas cekaju obradu u Beogradu!!!!! Slika i prilika kako se drzava ponasa prema gradu koji je medju prvima uveo vanrednu situaciju – od proglasenja vanredne situacije i alarmiranja javnosti nijedan uzeti briz is Sumadijskog okruga nije obradjen, dok su u medjuvremenu objavljivani rezultati za Kragujevac zapravo rezultati testiranih s kraja juna meseca! Za nevericu je da niko ovo ne objavljuje, iako to nisu neke ‘tajne informacije’ vec zvanicna obavestenja koja se dobijaju u Gradskom zavodu. Problem je ogroman, kako zbog lecenja tako i zbog opravdanja odsustva sa posla za pozitivne i njihove kontakte, kao i za one koji ocekuju negativan bris bez kog ne mogu da se vrate ni poslu ni redovnim dnevnim aktivnostima. Molim novinare vaseg lista da alarmiraju javnost po ovom pitanju kako bi se iko aktivirao po pitanju stanja u Kragujevcu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.