Učenik u Grockoj pronašao špric i iglu u blizini škole, a zatim ubo drugaricu

Ostavite komentar


  1. Da se mediji suzdrze a decak treceg razreda poznat kao problematican i jos ovako nesto da uradi! Svi znaju i prave se blesavi, i sta ce biti sa devojcicom? Nista, sve tone sve dublje

  2. Premestaj u skolu za decu sa posebnim potrebama,nije mu mesto tu gde je. U protivnom sutra kad nastavi sa nasiljem sistem ce reci da nije zakazao.

  3. Kakav bre ‘manji incident’ kada je dete ubodeno iglom koju je koristio narkoman i postoji mogućnost da je dete zaraženo sidom ili hepatitisom? Tog morona iz škole koji je to izjavio treba prebiti govnavom motkom.

  4. Manji incident?!
    …namerno ubodeš nekoga prljavom iglom kojom ga možeš zaraziti nekim od virusa koji će mu potpuno promeniti život, i to je manji incident?
    Jeste incident, ali nikako nije mali, sem za nekoga koga baš briga i šta će biti sa devojčicom i koga će i kako taj delikvent još da povredi.

  5. Lepo su rekli da sprovode sve u cilju zastite ucenika.
    Mediji su „ubice“ i neka ne prave senzacije da bi se prodali.
    Dalje od dece, prepucavajte se sa politicarima i kriminalcima razno- raznih boja.

  6. Mali incident koji , ne daj Boze , moze da preraste u veeeliki ukoliko je igla bila zarazena….

  7. Razumeo bih da je tuda neko prošao pa to uradio.. ali je škola držala “ problematično“ dete zajedno sa mirnom decom. Šta, da ga drugovi prevaspitavaju? Nešto debelo tu nije u redu!

  8. Hitno edukujte učenike šta je to SIDA/AIDS i kako/čime se prenosi !! Izgleda da su lekcije iz 80-ih brzo zaboravljene…

  9. Директори , школски психолози и педагози гурају под тепих највеће и најтеже прекршаје дисциплине ученика да би сачували своје позиције и углед школе . Ускоро ће се и сами оклизнути и поломити тло под ногама . Самовољи нема краја .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.