Udruženje sudija i tužilaca traži bolju organizaciju rada zbog korone

Ostavite komentar


  1. Tuzilaci i sudije bi trebalo da obradjuju odgovorne za staljnisticki zlocin *Izbori 2020*.U nekakvoj *utopiji* tojest.
    Ali, Srbija je staljnisticki gulag gde sudije i tuzioci *priznaju samo sud partije* a partija ce svavako uciniti sve da prezivi.
    KAO UKRAJINA 1932-33.

  2. Fantomsko udruženje Vucicevih sudija i tuzilaca! Kako sudije i stranke u postupku(tuzioci) mogu biti u istom udruženju, to je kao da postoji udruženje sudija i okrivljenih ili sudija i advokata, glupost na kub!

  3. Vi biste opet da odlazete izvođenje dokaza i suđenja? Da vi pravite selekciju sta ćete da obradnujete, a sta ne? Nastavak omiljenog sporta: odlaganja. Odgovaracete.

  4. Udjes u kancelariju , dezinfikujes sve sto treba u svojoj blzini , otvoris prozor, stavis masku , rukavice , naredis da svi koji ulaze na sudjenja urade isto , pre toga im se na glavnom donjem ulazu izmeri temperatura , vratiti ko je ima , u sudnicu ulaze samo oni koji moraju , pa u cemu je problem ? .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.