UG: Vlast u Srbiji otpočela negativnu kampanju protiv nas i u inostranstvu

Ostavite komentar


  1. Mi imamo mnogo vaznijih problema.Previse u Srbiji postoji medija, raznih mreza, koje daju mnoge informacije sumnjive tacnosti.

    1. Koji mi u cije ime ti to?
      Tipican nazadnjacki komentar!
      Mukica 😉

    2. Naca:Kada bi mediji odgovarali za ono što objavljuju onda ne bi bilo laži odnosno neistina.

  2. Prvo je početkom ove nedelje premijerka Srbije Ana Brnabić iznela niz netačnih i zlonamernih informacija na račun kompanije SBB.

    1. Marija,Marija, o čemu vi pričate,kakve vezi vi imate sa politikom,šta vi znate o svemu tome, a lupetate,zašto to radite,možda vam je onda lakše,pa ako je tako nastavite.Šta ima više netačno ili loše da se iznese za CIA N1,pa svi znaju i ko je vlasnik i ko ih plaća i koga kritikuju,koga promoviše,pa kako vas nije sramota da lupetate.Neka oni rade,vi ih gledajte, ali nemojte braniti zlotvore ove Srbije,jeste li pri sebi.

      1. Bota:Kada Marija znala šta je sramota ne bi ni pisala takve gluposti.

  3. Samo kevćite,kakav bre SBS,kakav Šolak,dosta više o onima koji nas deru svakodnevno,što reče čovek,manite nas više budalaština,pustite nas da živimo.Ali ne neće da može,moraju nas svađati i razbijati,pa to hoće ovi kvazi opozicionari,bagra bre ljudi moji.I onda se tu nađe,nezavisno i proganjano dnevno štampalo DANAS da stalno nekoga pljuje i kritikuje,naravno samo one iz vlast.

  4. Puna podrška listu Danas i TVN1 koji su obrasci za nezavisno i objektivno novinarstvo. Botovi su nezadovoljni, jer su im se od vrućine ucrvljali sendviči. Opravdano.

  5. vucic se sam bori za prava ostali gradani gledaju zadrugu i secu i locu boli , uho za srbiju

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.