Ugljanin: Tužilaštvo i policija prekršili zakon privođenjem učiteljice

Predsednik SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin optužio državu za koordiniranu akciju zastraživanja Bošnjaka

Ostavite komentar


  1. gospodine Ugljanin rekoh nekim drugim licima vezanim za koronu i njihova prava, a sada i vama, vi kao gradjanin Republike Srbije imate odredjene obaveze propisane Ustavom i pratecim Zakonima, kada ispunite te uslove onda mozete da se pozovete na svoja Prava utvrdjena istim ti ustavom. Mnogi gradjani pa i vi prvo se pozivate na Prava a obaveze ne pominjete, jedno bez drugoga ne ide. Pored toga secam se da kada ste nekom prilikom bili u nekoj Vladi nise toliko pricali o svojim pravima kao onda kada niste bili u Vlasti, morate se opredeliti i raditi iste stvari kada ste u Vladi i kada niste u Vladi nije lepo imati dva stava razlicita u zavisnosti od mesta na kome ste. Po meni vi bi po Ustavu i pratecim zakonima trebalo da budete pozvani na infomativni razgovor kako bi se razjasnile neke stvari. Ziveli

  2. Ugljanin i Čanak, najveći srbofobi i ljudsko smeće imaju podršku gangstera don Mauricijusa .

  3. Ogromnoj vecini gradjana Srbije termin „sandzak“ izaziva u najmanju ruku, neprijatnost jer asocira na tursku, genocidnu okupaciju Srbije. Vreme je da se povedu razgovori u vezi koriscenja tog termina. Ako Ugljanin ocekuje da Srbija menja himnu i drzavne simbole zbog nekoliko procenata gradjana Srbije kojima se to ne svidja, onda ce sigurno podrzati i ono sta ogromna vecina gradjana Srbije oseca i smatra.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.