Uhapšen gradonačelnik Klokota, određen mu pritvor do 48 sati

Ostavite komentar


  1. Postovani pa ovog sto su uhapsili oni su spasili Srbe , Dejanovic Bozidar zvani Ljanga je covek iz mog sela Grncar kod Kosovske Vitine, svi mladi koji su napustili on je zasluzen, zaposlio je i svoju majku i mrtvog oca , pa nije mu ravan ni najveci kriminalac , do 1999. Je cuvao krave, Nikolic Aca zaposlio ga u skolu i kupio je diplomu zato sto mu je otac radio u Nemacku i imao para da kupi diplomu Ekonomskog fakulteta, maltretirao je narod i primoravao narod da glasa to je javna tajna, ima cak i snimak kako je krao humanitarnu pomoc u skolu, krao je buselice i narandze, a ako Šiptari to objave bice to bruka i sramota za nas , ima jos puno toga o njemu ovo je samo deo

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.