Uhapšen lekar KBC Dragiša Mišović, tražio mito od 200 evra za operaciju

Ostavite komentar


  1. Valjda se to žargonom “Zlatnog doba” zove poklon , a ne mito!

  2. Habsite doktora za 200 eu!? Pa da ima adekvatnu zaradu nebi ni trazio! Alo bre bando kad ce te ministre da absite koji su em nesposobni em lopovi dokazani za mnogo vece novce a i izdaju!!!!

  3. Ma, dajte koji evri su trazeni?
    Operisao sam zucnu kesu i ponudio hirurgu novac. On se samo nasmejao i rekao: idemo odmah na operaciju. Danas je taj hirurg u Norveskoj, radi i placen je korektno za taj posao.
    Ovom prilikom pozdravljam kirurga Raza i zelim mu sve najbolje i najlepse u zivotu.

  4. Hapse čoveka za 200 evra, treba orden da dobiju za takav uspeh! Bruka, jadna je ta policija čime se danas bavi.

    1. Te prazne price i jadikovke probaj da prodas svim onim pacijentima koji nemaju tih 200 evra i zato tiho cekaju smrt, daleko od tvog pogleda i glupih komentara. Bravo za policiju, jer je obavila svoj deo posla kako treba. Sada je na tuzilastvu i sudovima da nastave. Mada, ovde se i za divljacku voznju sa smrtnim ishodom dobija nanogica na godinu dana. Napredna Srbija. Ali to nista ne menja cinjenicu da je doticni hirurg najobicniji olos i kriminalac.

  5. Covek postovao zakon! Je li dozvoljeno da primaju „nagradu“, tj cascavanje do JEDNE TRECINE plate – jeste, dakle greska mu je sto nema SNS clansku.
    U zatvor za 200 evra, Risticevic i Ceda su ostetili drzavu za vise MILIONA EVRA, jer su im „mishevi pojeli drzavno zito“, a onda Risticevic kupuje pola Srema, a Ceda kupuje fabrike i brodove, letuje uz Rokfelere i Rotshilde!
    Ali, clanovi ili podrzavaci AV – Aca Srbina!

  6. Ova vlast, sa resornim ministrom zdravstva zvanim Smrt, je legalizovala korupciju u zdravstvu do iznosa od 450 evra (možda neku paru manje) i kako sad hapse nekog zbog takvog čina? Da li zato što je tražio malo, obara cenu lopovima, ili zato što je protiv ove bande pa mu smeštaju na ovaj način? Uskoro će se sve saznati, ako mafijini mediji počnu da donose presude umesto sudova videće se da ih čevek žulja. Njih žulja poštenje a ne korupcija …

    1. Ljudi, procitajte malo zakon pre komentarisanja! Ne moze 200 evra u komadu, a tih priblizno 450 evra je ukupno. Naravno, to jeste jedan suludi zakon, koji je napisan od strane udruzenja psihopata i sociopata, ali to vam je Srbija danas. I srpski narod koji cutanjem sve to dozvoljava. “Zdravstveni radnici u Srbiji od nedavno smeju da prime nenovčani poklon čija pojedinačna vrednost ne prelazi 5 odsto prosečne plate (2.726 dinara, odnosno 23 evra), a ukupna vrednost ne prelazi prosečnu neto platu (od 54.521 dinara ili 462 evra). To znači da se više neće tretirati kao korupcija (krivična dela primanje i davanje mita) ako pacijenti lekare nagrade poklonima u pomenutim vrednostima, ali nikako u novcu.“

  7. Možda se, strogo govoreći, čika zaista obrukao neveštim muljanjem.
    A možda je prosto posto otac na službenom putu.
    U srbiju greha ohoho al grešnika malo, pa ih nije loše povremeno naći!

  8. Klasicno zrtveno jagnje. Milioni se obrcu u korupcionaskim aferama zdravstva, farmako uvoznici zahttevaju kvote od lekara za plasiranje odredjenih lekova. A ovde pade covek za 200e I to ke sada glavna vest.

  9. I sad mi kao treba da verujemo da je ovo borba protiv korupcije i da tapšemo Aci srbinu? Pa onomad ste legalizovali korupciju poklonima u zdravstvu a sada hapsite čoveka – mora da je uhapšen neki „žuti“ doktor ili neki, po ministra zdravlja zvanog Smrt, nezgodan svedok. Stidite se.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.