Uhapšen sin Dačićevog savetnika Petra Škundrića, oglasio se i lider SPS 1Foto: FoNet/Božana Pavlica

Vladimir Škundrić, sin Petra Škundrića, bivšeg ministra rudarstva i energetike i bliskog saradnika Ivice Dačića, uhapšen je u grupi protestanata koji su večeras pokušali da upadnu u Skupštinu Srbije, prenosi Blic pozivajući se na obaveštene izvore. 

Škundrić uhapšen je zajedno sa grupom huligana koja je lomila prozore na zgradi Skupštine. Imao je masku i bejzbol palicu kod sebe, prenosi Blic.

Policajcima je odmah rekao da je sin Petra Škundrića Dačićevog savetnika, naveo je izvor tog lista. Petar Škundrić je visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije i bivši savetnik Ivice Dačića.

Povodom ove informacije oglasio se i predsednik Socijalističke partije Srbije koji je istakao da je SPS među prvima isto veče najoštrije osudio divljanje huligana, nasilni upad u Skupštinu i napad na policiju, i odmah rekao da to nema nikakve veze sa epidemijom korone, već je to pokušaj nasilnog prezimanja vlasti.

“I zahtevali smo najoštriju reakciju nadležnih organa i hapšenje huligana. To važi za sve, bez izuzetaka. Vladimir Škundrić nema nikakve veze sa Socijalističkom partijom Srbije i treba da snosi sve zakonske posledice”, rekao je Ivica Dačić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari