Ukinuta Uredba o Pomoćnoj policiji

Ostavite komentar


  1. U potpunosti podrzavam nesto sto je bez ikakvog razmisoljanja uvedeno 2006 od DS-a i njihove koalicije! Dobro da je neko stao na put ovome, i da je pocelo da se vodi racuna o ovoj drzavi!

  2. Pomoćna policija neće biti formirana.Mediji su zaista preterali, ali i DS koji takvu policiju formirao 2005 godine.

  3. Konačno je sva trivijalnost institucije pomoćnog policajca koja figurira od 2005 stavljena ad akta. Sva podrška .

  4. Obaveštavam botove i ostale ovnove da je Vlada AV ukinula Uredbu koju je donela krajem decembra 2016. i kojom je stavljena vas snage Uredba koju je donela stara vlada 2016.. To zna;i da je Vlada u roku od tridesetak dana donela i abortirala svoju rođenu uredbu, da prikrije sramotu da ne zna šta radi.

  5. Doneta je ova uredba jos 2005 god,a tolika je hajka podignuta protiv rada Vlade.

  6. Ukinuto je ono sto je prethodna vlast uvela, a danas ta ista vlast napada bas ono sto su oni uveli.

  7. Ako je ““““najbolji student Pravnog Fakulteta u novijoj srbskoj istoriji““““ doneo I potpisao uredbu sa rokom važenja od 10 dana (takođe jedinstven slučaj u novijoj srbskoj istoriji), šta je tek preostalo ubogim nesrećnicima kao što je moj SNS direktor koji ni taj fakultet nije uspeo da završi, nego je kupio diplomu na Sega-Mega Nezbitu?

  8. Istine radi, uredba iz 2006 ( doneta radi mogućih nemira na Kosovu i jugu) je predviđala da se aktivira samo u vanrednim situacijama. Budući da ih kao takvih nije bilo, nikad nije ni primenjena. Nova/stara uredba iz decembra 2016 je sa izbrisanim uslovom za vanredne okolnosti, a dodato je i da policajce može da imenuje lično ministar ili predsednici opština. E zato se digao glas, pa nisu građani blesavi da im se tako nešto provuče ispred nosa …

  9. Bicemo srecni kada ispunite ono sto ste davno vec obecali a to je popraviti ekonomsko stanje gradjana, podici privredu i poljoprivredu, sacuvati i urediti javna preduzeca od znacaja za drzavu Srbiju kao i institucijr i ustanove od javnog znacaja za gradjane Srbije. Rekli ste da cete to uraditi a ispade da samo narod maltletirate i finansijski i psihicki.

  10. U mom tekstu se potkrala štamparska greška, stara Uredba je objavljena 2006, a ne 2016, tako da je Vlada AV ukinula Uredbu kuju je sama donela pre mesec dana. Džabe botovima i volovima objašnjavati, njima je sve objasnio dr Stefanović.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.