Ultradesničari izlepili plakate po Somboru, pozivaju na linč onih koji pomažu migrantima

Ostavite komentar


  1. Ta bagra je i sama nedavno tacnije 90 tih dosla nepozvana u Vojvodinu i Sombor a sad im smetaju pacifisticki raspolozeni Vojvodjani

  2. Ta bagra, Srbi iz Hrvatske isto vam je punila dzepove jer ste im iznajmljivali stanove za mjesecni iznos kojim ste otkupljivali jeftino stanove! I koliko vidim, bas Somborci izdaju stanove i rupe migrantima! Cak i stanove koi nisu njihovi nego su oteli dosljacima Srbima iz Hrvatske! Sram vas bilo tko pljuje protjerane Srbe,, mafija Somborska!

  3. Ja na tim slikama vidim i Somborce, a tvoj komentar o proteranim Srbima tj. „bagri“ kako ti kažeš je krajnje blago rečeno odvratan. Zbog takvih kao ti što ne voliš svoj narod granica Srbije se od 90-ih i smanjuje, pazi samo da ta ista granica ne dođe pod tvoj prag, pa šta ćeš onda?

  4. Nas grad vise nije isti ,uzas!
    Moje dete (student) nise smela ići večernjim vozom u 22h jer nije bezbedan ,voz pun migranata.Ko je odgovoran za njenu bezbednost? Niko.

  5. Plakate nisu izlepili ultra desnicari vec gradjani kojima je dosta da ne smeju ici ulicom. Policija (cast izuzecima) ne reaguje na napade, upade. Medjusobno se obracunavaju, nelegalno podizu novce… Blagi uzas. Treba procesuirati nelegalno izdavanje smestaja ljudima koji nemaju dokumenta.

  6. Ne treba nikog nazivati bagrom,al da su bahati to stoji,sve su preuzeli a vojvodjani mirni cute tako i sa migrantima .sto ne idu u indjiju koja buja,nego kod nas.nek ih izmeste,smetaju nam.niko kad padne mrak ne izlazi,deca se cekaju pred skolom,unistise Sikaru,imaju novca,a mi jos pomazemo.sto ne idu u muslimanske bogate zemlje,planirana islamizacije Evrope.pokupite ih iz cele zemlje i ragiona,na brod pa u ameriku,jer svo zlo ovog sveta je od njih,kao i ovo sada sa Kosovom.

  7. Sad mi je jasno zasto su nekretnine u Somboru jeftine. Naisao sam na jednu (za male pare) koja mi se BAS svidja, i pomislio, ovdje bi mogao provesti ostatak svog zivota. Medjutim, kad vidim kakvi primitivnci tamo zive… ne hvala. Zaobici cu Sombor u sirokom luku.
    Mislim na vas tupane koji se hocete obracunavati s izbjeglicama. Ne uvidjate da se bavite simptomom osnovnog problema. To je kao da vas boli zub, a vi, umjesto da odete zubaru, vi pijete tablete protiv bolova i ocekujete da ce se nesto promijeniti. Za to treba biti plitak i glup …a takvi ljudi su najopasniji. Daleko opasniji od nekakvih izbjeglica u prolazu. Goodbye Sombor

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.