Unija sindikata prosvetnih radnika: Zaposliti veroučitelje na neodređeno vreme

Ostavite komentar


  1. Hvala Bogu.
    Razborit, pravedan i solidaran zahtev reprezentativnog sindikata u prilog nerešenih socijalnih problema kolega – veroučitelja.

  2. Kako da ih zaposle na neodredjeno kada 2/3 njih nema odgovarajucu strucnu spremu? Zamisli da veronauku drze poljoprivtedni tehnicari, bravari, konobari, i neznam sve koja zanimanja? O cemu pricate pobogu. Bruka i sramota bi bila

  3. Koliko ja znam, veroucitelje postavlja Crkva. Oni nemaju adekvatno pedagosko obrazovanje, i zato im je, pored odrzvanja casova, jedina obaveza prisustvo Vecima. Umesto da se u SEKULARNOJ drzavi sindikat bori da se verska nastava vrati tamo gde pripada – u Crkve, oni hoce da izjednace nastavnike sa verouciteljima.

    1. Da li znaate da je veroucitelj ovogodisnji dobitnik Svetosavske nagrade Ministrstva? Kaze i da Vas nije video na dodeli nagrada.

  4. PREDLOG: Ukinuti veronauku u skolama i rasteretiti decu! Ako neko hoce da se edukuje verski neka ide u crkvu! Nije skola socijalna ustanova da zbrinjava koga stigne.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.