UNS: Đilas vrši pritisak na Informer

Ostavite komentar


  1. „novinari i mediji izborili za ukidanje zatvorske kazne za klevetu“. Pa produkt te vase borbe je ovaj divan izbor naslovnih strana i tv emisija iz kojih proistekne recimo priprema ubistva na Olivera Jovanovica ili pak batinjanje nekih drugih novinara.

  2. Poštovana gospodo iz UNS-a, pre nego što uzmete u zaštitu jadnog Vučičevića, trebalo bi da znate da taj papir nije novina več tabloidno-propagandni letak, koji se ne ubraja u medije. Nadam se da znate šta su mediji i šta imaju u osnovi da rade. Ja mogu da odštampam listove papira i sve vas i vaše porodice isprozivam a onda me Vi uzmete u zaštitu, jer sam mediji. Zato ostavite bolesnog Vučić(a)evića da se sam brine o sebi.

  3. Djilas je u pravu, sloboda govora ne znači slobodu mržnje i slobodu pretnje, Informer piše na način da se prosečan čovek pobljuje posle prvih par redova.Neskrivena huškačka mržnja prema protivnicima režima oseti se i pre čitanja pljuvačkog sadržaja .Gebels je bio mala maca prema uredniku Informera

  4. Mene cudi da taj isti Vucicevi nije odavno popio krivicnu prijavu sto je na naslovnicu stavljao takozvane „porno slike Kolinde“. Trbala ga je odrati da isplacuje rate i kad ode u penziju.

  5. Dragi nas Djiki
    Sto ti ne napravis sam sebi list
    Daj mu ime
    Djikijev Zabavnik
    Pa kleveci i ti ove ostale
    Stavi recitacije od Jeremica i Obradovica

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.