UNS: Optuženi za paljenje kuće novinara iz Grocke promenio iskaz, više ne tereti Simonovića

Ostavite komentar


  1. Ma treba izaci na izbore i podrzati ovaj sistem i ovo stanje u kome se Srbija nalazi. Ovaj otvoreno preti tuziocu i kao posledicu dobije to da ovaj kriminalac kome je platio da zapali novinara i njegovu kucu promeni iskaz i da ga vise ne tereti. To je danasnja Srbija. Mozes da srusis kvart u Beogradu, mozes da zapalis kucu sa sve novinarom u njoj, mozes da ljubkas i volkas zene bez njihovog pristanka, mozes najboljeg vojnog pilota helikoptera da proglasis pijanicom i okrivis za nesrecu, mozes da ubijes zenu na naplatnoj rampi i da se izvinis, mozes da uzgajas marihuanu na 12 hektara na teritoriji prestonice itd. itd. Svasta mozes u danasnjoj Srbij da radis i da ne odgovaras ako si vlast ili si uz vlast, ali sto bi rekao Balasevic:“Nama je dobro, taman kako smo zasluzili“.

    1. Kad bih znao da ce se sistem urusiti u te 4 godine, da ce pojesti sami sebe, pa ko u mardelju ko u ludaru, po zasluzi, izasao bih i glasao 100% za nazadno zlo

    1. Ako ti sebe smatraš za to što si naveo u komentaru,nemoj da ostale ljude „trpaš“ u to,nije lepo.

  2. Zaboravlja se da su novine više puta izveštavale o Simonovićevim bahanalijama i malverzacijama dok je bio direktor Železnica Srbije.Vučić ga sklonio i vratio u Grocku da opet bude predsednik opštine,gde je još jedanput pokazao svoje lice I u svoje mutne radnje umešao I najbliže srodnike.Čak je i ulicu u kojoj živi preimenovao u ulicu Braće Simonović iako to nije po zakonu.Ne sumnjam da će biti oslobođen,a ne bi me iznenadilo kada bi dobio i neku odštetu,jer ovo je Vučićeva Srbija, gde vrana vrani oči ne vadi.

  3. Ko menja iskaz, bar jednom je lagao. Ko laže taj je dobio pare da promeni iskaz.

  4. UNS je Vučićeva nivinarska asicijacija.Svi „novinari“ RTS,RTV,Informer,Pink,b92,Happy,Prva,O2,Blic,021 su pro vladini UNS.

  5. A nama braćo zamjerate što smo se odvojili. Nama je takvo kakvo nam je ali vama nije dobro gore nikako.

  6. Sud bi trebalo da pozove one koji su navodno pretili, utvrdi činjenice i shodno tome počne da ovo privodi kraju.

  7. A sad je dobio ponudu koju nije mogao da odbije…u kojoj se pominju mrak, jedenje, porodica….

  8. Pa ovome facu kad vidiš shvatiš da je „duša“od čoveka.O inteligenciji da i ne pričamo.
    Hteli mi to priznati ili ne,ali Vučić je od svih nas napravio budale.Čak i od ovih koji mu kliču,samo oni jadni još nisu svesni toga,jer su zaslepljeni radnim mestom,privilegijama itd.
    Jadno,bedno i tužno!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.