UO klinike „Dr Laza Lazarević“ demantuje ministarku Grujičić: „Radimo po zakonu i bez dugovanja“

Ostavite komentar


  1. Napatice se Srbija sa Danom. Ko je poznaje i ko je sa njom radio zna o cemu govorim – bez morala, ali sa ogromnim ambicijama. Retko los covek!

  2. Teško da ode politicki aktivna iako je zaposleni ne zele. Kakva je to ličnosti. Svi da odu samo ona da ostane na vlasti. Neka zaposleni sami izaberu svog direktora i da se menja na dve ili veziri god. Oni znaju ko je najsposobniji

  3. Direktorku ružić i dačić drže na tom mestu, izgleda da su jači i od države i interesa pacijenata

  4. Grujicic je u jeku epidemije korone svog zarazenog oca i brata smestila na svoju kliniku za onkologiju da ih zaposleni neguju.Zarazila je oko 300 zaposlenih medicinara i pacijenata.Neki su i preminuli verovatno.To su ozbiljna krivicna dela, za koja se u Nisu sudi jednom rukovodiocu ustanove.

  5. Bravo, zato se pacijenti ubijaju,sve po zakonu..što ih je manje, više u budžetu…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.