Upozorenje RHMZ: Noćas i sutra u Srbiji obilni pljuskovi sa grmljavinom i olujnim vetrom

Ostavite komentar


  1. E, dobro je. Nije odavno padalo.
    Tako ti je to kad zima ostane duzna prolecu za sneg. Onda vam celo leto lije kisa i oblaci se bahate. Ni na nebu vise nije redovno stanje.

  2. U Sjenici već bio potop, a zašto? Vdiela sam snimke, kao i u Beogradu, mesta u Srbiji su doživela 30-to godišnje ZIDANJE BEZ PRATEĆE INFRASTRUKTURE. Zgrade, beton, asfalt a kišnih kolektora, vodotokova bujica nigde, a o ostaloj infrastrukturi da i ne govorimo. Centri gradova su posebno BLINDIRANI. U normalim gradovima ti da bi sazidao 1 kvadrat mora da investiraš prvo u infrastrukturu za taj 1 kvadrat, tada je zarada mala, pa to našu mafiju belih okovratnika ne zanima…za ovih 30 g pretvoriše sva mesta u favele….a kad se desi belaj to ide na teret građana i države.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.