USAID: Zajednice odvojene i podeljene

Ostavite komentar


  1. Prirodni proces razvoja ljudskih prava i demokratizacije mogu usporiti režimi mraka, ali ih ne mogu zaustaviti. Kosovo je dugo patilo pod aparthejdom, a uz pomoć civilizovanog dela čovećanstva preživelo je i pokušaj genocida i etničkog čišćenja i sada je slobodno. Zato, normalno je da u srbiji i dalje ima onih koji zastupaju mrak i aprthejd, koji su za to da se proces progresa ponovo zaustavi. Takvi mogu biti u većini, ali samo u srbiji. Ostatak civilizovanog sveta pozdravlja slobodu i pravdu.

    1. Ne znam na cemu si ali cim ti od onog naci-mafijaskog cirkusa koj se odvija na Kosovu vidis nekakvu svelost, onda je garant u pitanju neka ozbiljna stvar.

    2. Ti si kao neki Tacijev bot? Kolika ti je „plata“? Isto sendvic kao i kolegama iz sns-a? Ako ponovis jos deset puta ovo sa aparthejdom i mrakom, dobices bonus baklavu? Ili pak ne?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.