Uzaludni pozivi SNS-u da gostuju na RTV Šabac

Da li su osnovane optužbe šabačkih naprednjaka za "medijski mrak"

Ostavite komentar


  1. Лаж и обмана, то је једино што умеју да раде у СНС, почевши од великог вође до ботова и то раде са стилом и речником, кафанским, уличарским, кочијашким…

    1. Lj. Šk:Nije dovoljno reći da neko laže, to treba i dokazati.Ako ti misliš daovi iz SNS lažu, onda navedi šta su to slagali. Naravno da nećeš ništa naći.

      1. Branko N, evo našao sam dve „sitne“ laži velikog vođe:
        1. Kad je pred prve izbore davao obećanja šta će sve uraditi za Srbiju, rekao je da će poništiti sve Borkove (Stefanovića) sporazume, a onda je na tacni predao sever Kosva i Metohije.
        2. Obećao je takođe da neće dirati penzije…i šta bi? Smanjio je čak 20%
        Nisi zaradio sendvič.

  2. Na poslednjoj sednici Gradske skupštine šef odborničke grupe SNS dr Aleksandar Pajić ustvrdio je da u Šapcu vlada medijski mrak i da ova stranka nema mogućnosti da iskaže svoje stavove, čak ni jednom jedinom rečenicom.

  3. Da nema medijskog mraka za SNS u Šapcu dokaz je ti što TV Kopernikus redovno ima goste iz ove stranke, a da na TV As imaju zakupljene termine.

  4. Takođe, barem kako ukazuju u Podrinskim, redovno su objavljivani izveštaji sa ovih konferencija

  5. Za satiričnu emisiju na TV Šabac „Dobar, loš, zao“ kao i za Podrinske dr Pajić je najavljivao da će podneti i tužbu.

  6. možda bi oni i došli ali centrala SNS je zabranila lokalnim sns moćnicima da gostuju na medijima gde pitanja nisu dogovorena jer znaju da će samo ispasti smešni. Čak ni vođa ne sme na N1 kod jugoslava jer zna da će ispasti smešan kada ga pitanjima suoči sa istinom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.