„Vađenje u čamac trajalo skoro čitav sat“: Ribolovac na Gružanskom jezeru upecao soma dugog više od dva metra

Ostavite komentar


  1. Imao sam čast da budem deo ribolovačke ekspedicije na reci Ebro u Španiji, pre par godina. Ovakvi primerci se vraćaju nazad u vodu nakon fotografisanja. To u Srbiji nije slučaj, na žalost, što takođe dosta govori o našem odnosu prema prirodi i živom svetu oko nas.

  2. Jede li Marko meso od sirotih zivotinja koje sluze za slikanje ili samo od onih koje se neslikaju
    Postujem ako je vegan ili nesto slicno

  3. @Marko
    Završio je na ukusnoj trpezi sa nekim lepim vinom. Šta tu ima loše?

  4. Ribe se vracaju u vodu !!! Kakvo je to ribarsko izivljavanje,pustite ih na miru da zive,zasto ih pecate? Radite nesto korisno,pustite zivotinje na miru

  5. Ovoliki som dnevno mora da nalovi nekoliko kilograma malih riba, pošto je grabljivica. Ne treba ih vraćati u vodu pa i ako mu meso nije baš za ljudsku upotrebu.

  6. Majko mila i ovi ljudi sa „sirota životinja“ komentatima. Jedete li meso? Nosite li kožne cipele?

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.