Vanredna situacija u Čačku i devet opština

Ostavite komentar


  1. Sve je ovo normalno,drugovi za sada prate situaciju nece da se mesaju,stace kisa sve ce to narod resiti,popraviti.Dugovi ce doci na otvaranj I slikanje za lokalne novine.Srbijo napred do ptopasti.

  2. Postoji krizni stab u GMilanovcu,edame je odneo juce Kacer nebih to znao.

  3. Zaista otkud ova kisa u sred leta zar ne treba da pada sneg,to bi bila blaza varianta za krizni stab.

  4. Koliko je poseceno suma u Trudelju,Dragolju,Kozelju I sta ste ocekivali,tihu letnju kisu.U Dragolj postoji vise od 10godina privatno otkupno mesto za drva.Odakle je prodato na hiljade kubika bespravno posecenog ogrevnog drveta.I sve se to odigravalo pred ocima predsednika m.z Dragolj kao I opstinskih celnika iz G.Milanovca koji su 2014g.poslle katastroofalnih poplava bili upozoreni.Nisu reagovali jer je vlasnik nelegalnog stovarista njihov istaknuti clan S.P.Sa .Umesto da ciste lokalne puteve oni su mu cak sa opstinskom mehanizacijom isto I uredili.Proverite inovno stanje sumara na ovim podrucjima I sve ce vam biti jasno..Kriminal na sve strane.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.