„Važno da institucije rade svoj posao kako nijedan slučaj nasilja ne bi prošao nekažnjeno“

Ostavite komentar


  1. mene je sramota stosam srbin i ko predstavlja ovu drzavu nema dalje,izgleda danas gospod kaznjava sa ovakvim predstavnicima vlasti,kakav narod takva vlast i to je to.moramo se moliti gospodu da nas skupi u molitvi kako bi nas spasio ove posasti

  2. Ogadili ste i državu i njenu zastavu svakom građaninu koji bar pokušava da „mućne“ svojom glavom!

  3. Gde ste bili dok je Vuci evic na vredjao Zaklinu Tatalovic? Pokrijte se usima i cutite.

  4. Zoko da u ovoj državi rade institucije, imajući u vidu koliko koštaju investicije koje vi vodite, a i ostale vaše kolege ministri svi vi bi odavno bili u zatvoru a Srbija bogatija za mnogo, mnogo miliona eura.

    1. PA bilo smo bogatiji od2000 do 2012 jel tako? A sad nema kuce za sta da and ujede masala!

  5. Dobro, blajhovana ministarko. Pitam se da li te institucije koje pominjete da treba da rade protiv nasilja, rade svoj posao i kada postoji dokazano nasilje Aleksandra Vučića nad srpskim narodom? Npr. kod nepoštovanja Ustava, izvrtanja zakona i propisa, neustavnog uvođenje vanrednog stanja, nedelovanja protiv korupcije i kriminala- koji postoji i u samoj Vladi i među članovima ESENES-a itd. itd. -lista je beskrajna! Kada te vaše „institucije“ počnu da deluju i protiv vrha vlade -npr. protiv dokazanih plagijatora, rušilaca Savamale, uzgajivača marihuane, onih slični onome „ljubi ga tetka iz Kande“ pa i protiv vaših mućki ministarko, pa vas sve redom pohapse, onda ćemo tek reći da smo pravna država. Ovako -mi smo prćija jednog Luja XIV u liku (i ne-delu) Aleksandra Vučića i njegovih satrapa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.