Važno je da se slučaj ne zataška

Skup podrške profesorki Trgovačke škole koju je napao učenik

Ostavite komentar


  1. Vlast je pokušala da zataška i ovaj događaj, to je bilo 29. 09. a danas je 11. 10.
    Ovde je sve politika i psihologija nema ni "a" od autonomije struka. Čiji je to sin kome je bilo omogućeno da ponovo polaže ispit? Prosveta je odavno na dnu, pa mislim da ako hoće fizički (bilološki) da prežive ostaje im samo da se udruže i protestuju…

  2. Osuđujem svaki vid nasilja, naročito u školama a pogotovo prema profesorima. Međutim ti isti prosvetni radnici su ćutali kada je nedavno ali i pre toga bila potrebna njihova podrška za usvajanje Aleksinog zakona koji nije prošao Skupštinu jer inicijatori istog nisu "na liniji" !
    Jedino što mogu a to je ironija i cinizam ovakvog ali i mnogo drugih slučajeva nasilja u školama je da gledaju nasilnika kako čupa travu u školskom dvorištu jer će mu to biti najteža kazna, po novom zakonu vezanom za nasilje u školama !

  3. Eto prilike da penzionisani šef tima za prevenciju nasilja u školama gospođa Biljana Lajović a sada po ugovoru o delu pomoćnik ministra prosvete upravo za ovakve situacije i glavni koordinator za prevenciju nasilja u školama , objasni profesorima jednu od svojih teorija kako je najbitnije da se nasilnik ne oseti izopštenim iz sredine !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.