Veljanovski: Vučić preko pseudo događaja uzurpira vreme u nacionalnom dnevniku

Ostavite komentar


  1. Gospodine Veljanovski,
    Dobro jutro.!
    Pa zar vi mislite da gradjani Srbije , bar mi normalni neznsmo kako treba da izgledaju informativne vesti na državnim informativnim vestima tj RTS u.
    Znamo., ali ne vredi , jer onaj koji nas spoplce čim.ukljucimo.progrsm RTS, to neda , zato mi i ne uključujemo RTS , da se nebi o Vučića sapleli .

  2. Gospodine Veljanovski ako me memorija dobro sluzi gospodin presednik programskog saveta RTS je bio jedna od udarnih pesnica Milosevicevog rezimai vi od njega ocekujete da odblokira TV Bastilju?

    1. Ja, opet, @Janko, u danasnjem II dnevniku RTS cuh izjavu predsednika Programskog saveta RTS da je na danasnjoj javnoj raspravi jedina zamerka bila to sto RTS ne prenosi sve utakmice reprezentacija Srbije.

      Priznajmo da je sve to za neku, recimo, rubriku „Lud zbunjenog“, jer su i sami svesni da lazu i to bezocno.

  3. oduvek su hteli da nadmaše pink u prostakluku!-Zahvljujući Vuletiću,Pavloviću i co,uspeli su!

  4. A čemu sve to? Nikad neće priznati svoje greške u evidenciji Infostana. Nikad neće pohvatati lopurde u Centru za soc.rad jer ih je većina koja krade i mulja godinama, decenijama. Nikad nece objaviti istinu o usvajanju dece. Šta bi sa Pravnim u Kragujevcu? Nikad neće izbaciti švalerke sudijice iz sudova. Nikad nece niko od svih njih izneti svoje stvarne prihode. Nikad niko nece objaviti istinu o ukradenim bebama. Sta bi sa poslovnim prostorom grada? Sta bi sa ubijenom decom-vojnicima na Topčideru? Nikad o tome sta se potpisuje kao uslov za donacije od drugih drzava…Ni o Kosovu i Metohiji kako niko nikad ni od koga ovde nije video 1 dinar. Nikad nece ukinuti nanogice jer su odlican biznis. Nikad necemo cuti nista dobro ni od koga od svih njih. Sto se toliko bore za vlast? Jer OVDE SVE MOŽE! S V E

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.