Fudbaleri Crvene zvezde rade dva puta dnevno ne bi li revanš meč drugog kola kvalifikacija u četvrtak protiv Naftana dočekali što spremniji. Akcenat je stavljen na fizičku pripremu, kako se ne bi dogodio igrački i rezultatski pad kao u prvom duelu. Napadač crveno-belih Filip Kasalica svestan je značaja predstojećeg susreta i veruje u novu pobedu.


– Najvažnije je da posle revanša obezbedimo plasman u naredno kolo, mada se svi u timu nadamo da ćemo do konačnog slavlja stići novim trijumfom. Oseća se žal što nismo doneli veću prednost iz Belorusije. Svesni smo da pitanje konačnog pobednika nije rešeno i da nas čeka još 90 minuta žestoke borbe – istakao je Kasalica.

Dvostruki strelac iz prvog meča ne želi da veliča svoju ulogu u prvom zvaničnom meču ove sezone već najavljuje još bolju partiju pred domaćom publikom.

– Sigurno je da gode pohvale zbog dva postignuta gola, ali sam uvek isticao da su rezultati Crvene zvezde ispred svačijeg pojedinačnog učinka. Drago mi je da sam dobro odigrao, pogotovo u prvom poluvremenu. Međutim, mnogo je važnije što smo zabeležili pobedu koju ćemo, nadam se, potvrditi i na Marakani – jasan je Kasalica.

Crveno-beli će sigurno imati bezrezervnu podršku navijača sa tribina, a time i veću odgovornost na terenu.

– Verujem da će tribine biti odlično popunjene što mora da poveća našu dozu odgovornosti. Upoznali smo se Naftanom, znamo gde su najslabiji i pokušaćemo te njihove mane da iskoristimo što je češće moguće u predstojećoj utakmici – zaključio je omaleni napadač crveno-belih.

Babalj igra protiv Omonije

Eli Babalj neće igrati u revanšu protiv Naftana pošto nije licenciran za drugo kolo kvalifikacija Lige Evrope jer nije dobio sertifikat od strane Fudbalskog saveza Australije, ali bi trebalo da bude u kombinaciji za eventualne mečeve trećeg kola protiv Omonije. Crveno-beli bi do kraja nedelje trebalo da uplate 175.000 evra Babaljevom bivšem klubu Melburn Hartu, čime će se visoki napadač i zvanično staviti na raspolaganje treneru Robertu Prosinečkom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari