Veselinović: Botovi, gde je granica ljudskosti?

Ostavite komentar


  1. Sad ironija je u tome što se nazivima „botovi“, „sendvičari“, „krezubi“ i slilčno potpuno dehumanizuje ogroman broj ljudi koji ima drugačiji politički stav, a kuka se da se napada bezdušno neko ko je preminuo. Valjda treba da ide da se prema drugima ponašaš onako kako bi želeo da se neko ponaša prema tebi i da se pruži neki pozitivan primer da se vidi da nisu svi isti, a ne ovo.

  2. Danas svako ima pravo na svoje misljenje a Veselinovicu ne znamo gde je ta lazna empatija bila do sad!

  3. Nemaju oni ni stida ni srama.
    Ne misle kako je Dejanovoj porodici kada ga sada streljaju mrtvog iako je poginuo u saobraćajki od strane maminog sina. “ Kako ide audi na BG table? “ Bože ima li te?

  4. Evo me opet, da vam pojasnim.
    Dejan Ilić je stradao zajedo sa dečakom od 12 godina kada ih je pokosio audi u Nišu, BG tablica. Naznačavam BG tablice jer ih je pokosio momak koji jako moćnu porodicu u Nišu. I još nešto kako su mediji pisali da je vozio ogromnom brzinom uz reči društvu ili drugaru u autu u fazonu sad će da vidi/e kako ide audi na BG table. Pljujući po mrtvom Dejanu Iliću i dvanestogodišnjem dečaku govori samo o vama. Streljajte ga koliko hoćete on vam i dalje drži čas iz empatije prema kolegama radnicima!

  5. @ Mila,to znači SNS prostitutke,koje su prodale svoje dostojanstvo za sendvič,i možda neko izmišljeno radno mjesto,ako vođa da

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 8

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.