Veselinović: Tužilaštvo ne radi svoj posao a građani plaćaju ceh

Poverenik za informacije od javnog značaja kaznio Više javno tužilaštvo u Beogradu zbog skrivanja informacija o slučaju Savamala

Ostavite komentar


  1. Smatram da svi koji grese trebaju snositi odgovornost i da ce slucaj u Savamali uskoro resiti!

  2. Zasto bi postupili po nalogu stranog placenika,koji je pritom politikant koji gleda samo svoj licni interes.

  3. Tuzilastvo mora da radi po Sabicevom zahtevu i stvarno je katstrofa da kaznu placaju gradjani Srbije a ne pojedinci iz tuzilastva. Ne verujem da vlada stoji iza ovakvog postupanja tuzilastva, pojedinci su odgovorni bas iz samog tuzilastva.

  4. mesnica@Mene brine, sto i volovi, poklani i obeseni u mesnici, znaju vise , a i pismeniji su od tebe, a jos uzimas pravo da sudis nekakvim zutima za nekakve secerane, a ovi danasnji pokradose i upropastise drzavu, ruse po noci, policija ne zstiti gradjane, a bajni Nebojsa i z Beograda nikako da prestane pupetati gluposti.

  5. Stete od rada Tuzilastva za gradjane su nemerljive!Naime, njihovi zamenici OJT znaju cesto da kazu- takav je zakon.Drugim recima to znaci da kad oni kazu nema krivicnog dela onda ga nema!To je formalni pristup primeni prava koji je daleko od sustine i indirektno se pomaze kriminalcima.Ako bi se uzelo da su tome zaista "krivi" losi zakoni, oni da bi bili dobri u borbi protiv kriminala to je u rukama zakonodavca gde vladajuca SNS ima dominantnu vecinu!

  6. I dalje se krčme šećerane… Senta,Nova Crnja… su zatvorene pre manje od mesec dana radnici su najureni a samo u Senti je lager šećera bio veći od ;"plaćene ?" Cene"! .U prodavnicama je šećer poskupeo sa 65 na 90 dinara , nije monopol već organizovan kriminal u sprezi sa manje ŽUTIM A VIŠE CRNIM VLASTIMA , NEMA KORUPCIJE ?! 🙂

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.