Vesić po presudi uplatio Đilasu 276 hiljada dinara

Ostavite komentar


  1. Trebalo je da traži i izvinjenje koje bi bilo objavljeno u najmanje tri medija po izboru Đilasa i to u udarnom terminu ili na naslovnoj strani.

  2. Već sam u nekoliko navrata pisao opozicionim partijama obrazlažući im jednu ideju šta se može uraditi sa tim novcem dobijenim od presuda. Mislim u redu je što Đilas i drugi uplaćuju to u humanitarne svrhe, mada bi po mom mišljenju trebalo javno da saopštavaju kome su to uplatili, da ne bi bilo nikakve sumnje gde je taj novac završio, međutim ja imam drugu ideju. Polazeći od toga da je nama obaranje režima pitanje svih pitanja predlagao sam da se osnuje poseban fond gde bi se uplaćivao sav novac koji opozicija dobije na ime sudskih presuda, pa da se onda kada se skupi neki značajniji iznos organizuje neka vrsta lutrije gde bi se taj novac delio ljudima na protestima. E sad, nije poenta da te pare dobijemo mi koji smo stalno na ulici, nego da se na to polakome Vučićevi sendvičari i da masovno izađu na ulicu kako bi učestvovali u lutriji. Ako se prodaju njemu za sendvič i dve-tri crvene lako se da zaključiti da će ga izdati zbog prilike da dobiju par stotina hiljada dinara, a nakon toga teško da ima povratka na staro.

      1. Druže jel tebi dobro? Gluplji komentar davno nisam pročitao, nije ni čudo što smo tu gde jesmo kad ima ovakvih neandertalaca u masi.

  3. Hahaha… Znači Đilas je sad maznuo 600 miliona i 276.000 dinara… Vesiću konju… Gotov si… Uhapsiće te ovih dana !
    Ti si održavao ove iz Kamea u Beogradu… Sad kad su popadali oni ti si sledeći.
    Pustio te Vučko niz vodu…
    A ti sad gledaj šta ćeš

  4. „Knjizevnik“ Iznogud dobio dzeparac
    od kalifa i platio za laz.Na amblemu
    partije Iznoguda ubuduce stajati
    „Laz,laz i samo laz“.

    1. Jedna od najgorih ljudskih osobina je ponižavanje čoveka kao bića. Vi ste to upravo predložili. Mi, koji smo protiv ove vlasti, ne treba da budemo kao oni. Oni kupuju narod za hiljadu, dve. To je ponižavajuće. Mi treba da tom narodu otvorimo oči, ne da ih ponižavamo. Svi smo već dovoljno poniženi. Što se mene lično tiče, treba da Vas je sramota. Ništa niste bolji od njih, štaviše.

  5. Udobna fotelja i funkcija su Vesicu ucinile da se izgubio u svemiru i poceo da daje neodmerene, da ne budem grub pa da kazem smesne izjave, uglavnom na Pinku i Happy televiziji.Funkcija je nesto privlacno ali je treba znati obavljati kako treba sto nisam siguran kada je Vesic u pitanju.

  6. Ovako se cuva drzavni novac.Vredjaju pa placaju kazne,to je odgovorno ponasanje,ovako se ide napred

    1. Treba proveriti ko je platio tu kaznu da li skupština grada SNS ili Vesić. Sumnjam da je Vesić.

Ostavite komentar


Društvo

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša 10

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša

Republički hidrometeorološki zavod Srbije je upozorio da u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju očekuje pojačanje košave čiji će najjači udari danas i sutra na jugu Banata dostizati i 28 metara u sekundi - oko 100 kilometara na sat.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.