(VIDEO) Incident sa kontrolorom GSP-a: Beli izveo putnicu iz prevoza, pa je vukao i cimao za ruku

Ostavite komentar


  1. Tom (belom) debilu treba nesto objasniti da to nema pravo da radi, kad putnik napusti autobus njegova nadleznost prestaje, a on je nasao devojku da maltretira a kad naidje na nekog muskarca sagne glavu i cuti ko p…a.

  2. Koji policajac,kao sumo rvač. Da moje tako maltretira ne bi dočekala veče.

  3. Kako ste svi jaki na kuckanju I mrezama,a kad ste ocevidci vadite telefone I snimate svaku nesrecu,coveku pozli na stajalistu,svi vade mobilne da snimaju,niko da pomogne…Jaki ste,ma najjaci

  4. Mali zdepasti misli ako je obukao uniformu, da je uhvatio Boga za bradu.
    Treba ga kazniti za neprimerno ponasanje i ugrožavanje zdravlja devojke ( najbolje po džepu)

  5. Ne znam sta je sa mozgom ljudi koji komentarisu.

    Zakon o komunalnoj miliciji, clan 18, vrste ovlascenja: 1) upozorenje; 2) usmeno naređenje; 3) provera identiteta; 4) dovođenje; 5) zaustavljanje i pregled lica, predmeta i vozila; 6) privremeno oduzimanje predmeta; 7) audio i video snimanje; 8) upotreba sredstava prinude; 9) prikupljanje obaveštenja; 10) druga ovlašćenja u skladu sa zakonom.

    Beli je komunalac, nije kontrolor. Ide sa kontrolorima, ali ima veca ovlascenja od njih koja nisu vezana za vozilo GSP. Kazne za odbijanje postupanja po naredjenju, odbijanje pokazivanja dokumenata, nenosenje dokumenata, se krecu od 10 do 20 hiljada. Ne vidim poentu da neko tvrdi da nema dokumenta, da odbije da prikaze dokumenta, da bude odveden u stanicu radi identifikacije, zarad izbegavanja placanja kazne koja kosta 5000, odnosno 2500 u prvih sedam dana.

    Ni u ovom, ni u klipu koji cete mozda objaviti za nekoliko dana (sa istom policajkom), ne vidim nista protivzakonito. Sto pre putnici shvate razliku izmedju Belog i Kontrolora, to ce pre svima nama biti lakse.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.