Violinisti Stefanu Milenkoviću uručen orden, Vučić ga nazvao dobrim vetrom koji dolazi u Srbiju

Ostavite komentar


  1. Zvanično priznanje za srpskog violinistu svetskog renomea – bez daljnjeg.

    1. Predsednik je vrlo objektivan covek jer se osim muzike ne razume ni u bilo sta drugo.

    1. Stefan Milenkovic je nas istaknuti i proslavljeni violinista i svakako da je zasluzio ovakvo priznanje

  2. Već neko vreme pratim rad ovog mladog gospodina na kog svi treba da budemo ponosni. Zaista je divna vest što i Srbija prepoznaje njegovu vrednost.

  3. Prvorodjeni prica kako je narod neodgovoran i „dobre mere“ kriznog staba ne postuje, a on ih prvi ne postuje. Posle se cude sto se povecava broj zarazenih iako ima prilican broj prelezalih i vakcinisanih

  4. „za razliku od običnih smrtnika“, od danas mora da vodi računa kako se ponaša. Rece besmrtnik koji se usudio da pred coveka sa N95 izadje bez maske.

  5. Povratak u Srbiju ovog pretalentovanog čoveka doprineće daljem razvoju umetnosti kojoj pripada. Bravo, Stefane!

  6. Zaista je divna vest što i Srbija prepoznaje njegovu vrednost. Sve čestitke Stefanu Milenković veliko mu hvala što je imao dovoljno hrabrosti da bude uz svoju zemlju kada je bilo lakše da to ne bude i što se se vratio u nju kada drugi biraju da iz nje odu.

  7. Mislim da je sramota za Milenkovica da prima odlikovanja od ovog nikogovica! Stefan jeste zasluzio odlikovanje, ali ova hulja ne bi smela da deli odlikovanja, vec bi trebala da deli celiju za kolegama kriminalcima.

    1. I nas narod je zasluzio orden. Orden za trpljenje najgorih od najgorih vlasti.

  8. Voleo bih da znam, šta je sve predsednik slušao od klasične muzike? Milenkoviću svaka čast, njegov je ozbor što je prihvatio da se sretne sa ovim čovekom, svako ima slobodu da radi šta mu je voolja…

  9. O Stefanu Milenkovicu suvisno je govoriti- divan covek, izvanredan i vanserijski talenat koji je svojom muzikom doprineo promociji nase zemlje!

  10. Nas prepoznatljivi, talentovani violinista, je svakako zasluzio jedno ovakvo odlikovanje! Cestitke!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.