Više ulica u Subotici u četvrtak bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u četvrtak, 18. maja, neće biti struje u više ulica u gradu i prigradskim naseljima.

U Subotici neće biti struje od 8 do 14 časova u Bore Stankovića do Vatroslava Lisinskog, Plitvičkoj broj 1, Arsenija Čarnojevića broj 22 i u Tamiškoj u okolini, a od 8.30 do 14.30 časova u Žarka Vasiljevića, delu Mažuranićeve, Svete Katarine između Mažuranićeve i Branka Radičevića, Staniše Neorčića brojevi 1 i 4, Laze Mamužića, Ištvana Ivanjia, Preradovićevoj, na Somborskom putu u okolini, Tavankutskoj, delu Gundulićeve između Somborskog puta i Bačke, Nikole Kujundžića između brojeva 1 i 10, na Trgu kralja Tomislava broj 2 i u Šandora Petefija brojevi 25 i 34.

Od 9 do 10 časova struje neće biti u Omladinskoj između brojeva 7 i 36, a od 9.05 do 13 časova u Bore Stankovića broj 15/A i u Vatroslava Lisinskog između Bore Stankovića i Sterijine.

Bez struje će od 11 do 12 časova biti 382. nova i Majšanski put između Ferenca Đerija i 4. crnogorske brigade, a od 13 do 14 časova Ljubice Ivošević, Nadežde Petrović, Istočni vinogradi broj 104 i deo Majšanskog puta u okolini navedenih ulica.

U Novom Žedniku neće biti struje od 9.30 do 15 časova u delu Matka Vukovića do Ognjena Price, u Ognjena Price broj 1 i Radoja Vujoševića broj 110.

U Bačkim Vinogradima struje neće biti od 9.15 do 11.45 časova u Hatoleš Ut, Muškatla, Atile Jožefa, Romanijskoj, Lifka šoru, Zlatnom redu, Šandora Lifke, Heredi šoru, Koza šoru, Bačkim Vinogradima i salašima prema karauli.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari