Vlada je tražila krivca za odluku o vakcinama

* Smiljka Mileusnić Adžić: Nikakva odšteta ne može meni i mojoj deci da nadoknadi 150 dana u pritvoru, za to neko treba da odgovara
Posle odluke tužilaštva da odustane od gonjenja u slučaju "vakcina" optuženi tvrde da su žrtve dnevne politike

Ostavite komentar


  1. Čudi me da je i ovoliko trajalo obzirom da je Mišković stajao iza svega. Valjda sada ni sebi na može pomoći u realnom vremenu.

  2. Sada neko procesljava sve zaostale sudske procese i zakljucuje one koji nisu politicki interesantni. Oni koji jesu interesantni, u prvom redu ako povezuju na bilo koji nacin nekog ko ce se kandidovati na prolecnim izborima se ponovno pokrecu. Nema veze sto su decenije prosle, sluzba izvlaci podatke iz "onog" sefa a politicko pozoriste sprema koreografiju. Zamislite kolika se energija trosi na to pa cete shvatiti zasto ova zemlja stoji u svemu drugom.

  3. Lažete da nije bilo, ja sam je jedva preživela a moj školski drug je na žalost podlegao kao mnogi drugi! To što su odustali ne znači da niste krivi! Bando lopovsla!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.