Vlada odbila smanjenje plata zaštiniku i povereniku

Ostavite komentar


  1. Da bi plate Jankovicu i sabicu smanjile, mora da se menjaju neke stvari u Zakonu, a sada nije vreme za to. Procedura nije jednostavna i zato je bolje da se ostavi za neki drugi put.

  2. III?? Sta onda ako im se smanje plate, opet da se bave politikom??? Oni su politicari, a ne „zastitnici„!!!!!!!!!

  3. Bar smo saznali koliko su abnormalne plate Zaštitnika gradjana i Poverenika za informacije od javnog značaja, dok običan narod jedva sastavlja kraj sa krajem. Još pritom svoje funkcije koriste u političke svrhe.

  4. Botovi, a vaš Martinović ima tri puta veća primanja od premijera, pa nikom ništa. Možda bi mogli da se pobunite protiv blate Bajatovića, dok mu firma pravi gubitke koje pokrivaju građani Srbije!

  5. To nije dovoljno!
    oraju biti kaznjeni oni kojim je pala na pamet tako glupa i opasna ideja.Nama su vazniji zastitnici gradjana od bulumente prostaka-tzv.poslanika, koji su preskupo placeni za donosenje zakona sa greskom,za nestrucnost,za udvaranje vodjama svojih partija a protiv gradjana koje nema ko da brani osim gg.Sabica i Jankovica.

  6. Svaka čast što vlada ne želi nikome ništa da ukine niti da nikoga ošteti. No, smatram da bi trebalo smeniti Jankovića i Šabića i umesto njih dvojice postaviti odgovorne i sposobne ljude.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.