Vlada ozvaničila odluku o imenovanju Jelene Trivan za direktorku Službenog glasnika

Ostavite komentar


  1. Licno sam se uverio da ta gospodja ne zna ni jedan strani jezik – a ´ni sa maternjim ne stoji bas najbolje.

  2. Ta ista Jelena jednom je dovela Službeni Glssnik do bankrota , oprlješila račun do dna .
    E to je prava preporuka za ustoličenje Vučićevog pajtaša.
    Priče o konkursu i njenoj kvalifikaciju za to mesto , zvuči vrlo skaradno .
    Uz to da dodam i njen večiti „rep poltrona “ uz sve vlasti biografija je kompletna .
    Vučić kaže :“Može“!?

    1. Kad se samo setim kako su nas nasi profesori na kraju petogodisnje uciteljske skole ozbiljno i odgovorno uvodili u mala naucna istrazivanja u nasim maturski radovima i kako su nas strogo ocenjivali.Oni su za nas bili neprikosnoveni autoriteti.O plagijatima niko nije ni cuo, a nikom nije padalo na pamet da se u svom zavrsnom radu posluzi tom necasnom radnjom, jer je svaki profesor sa svojim kandidatima odrzao kurs kako se navode citati iz literature koju su nam preporucili .Svi smo setih uputstava drzali bez izuzetka.A tek na pedagosko akademiji, diplomski radovi su bili prvi mali naucni radovi koje smo zaista ozbiljno branili.Danas naprednjacka vlast drzi dokazanog kradljivca u fotelji ministra finansija, pa nista novo da na mesto direktora Sluzbenog glasnika biva postavlena kradljivica citavih delova iz knjige Boska Obradovica.Dskle, caga god su se dotakli,Naprednjaci su sve obezvredili.Uzas!!!Jadna Srbijo, kas ces se dici protiv ovog unistitelja buducnosti Srbije?

  3. Zena. Plagirala je svoj doktorat, pa kako bi moglo drugacije?. Treba i Bosko Obradovic da bude srecan zbog ovoga, jer je krala njegovu svojinu. Kotrljala se od Ljajica preko Tadica do Vucica. Tu ce joj valjda biti kraj. Kazu da AV postuje samo one, koji kradu i to brzo. Doticna se bas pokazala.

  4. Ova „preletacica“ nece dugo ostati na tom mestu, bice u paketu smenjena kada se bude Srbijaq uskoro oslobodila ovakvih Vucicevih spodoba kao i njega samog. Uskoro, nadam se USKORO.

  5. Ovakva odluka Vlade Srbije znaci da ce se nastaviti sa dosadasnjom praksom FALSIFIKOVANJA PRAVDE u sudstvu Srbije, iza koga stoji navodno kragujevacka grupa. Gde navodno vedri i oblaci Jelenin otac, profesor Pravnog fakulteta u penziji, jedan njen brat sudija Vrhovnog suda i drugi sudija Viseg.
    Jelena Trivan je samo formacijski rasporedjena u Sluzbenom glasniku. Inace ona se u praksi bavi cenzurom elektronskih medija, poslovima BiA, inkasiranjem prihoda od Nato ulaganja na teritoriji Srbije, koji se radi preko privatne firme za obezbedjenje njenog formalno razvedenog muza, bivseg policajca MUP-a Srbije. I onim najvaznijim trgovinom PRESUDAMA u srpskom pravosudju.
    I eto to je valjda ponovo kvalifikovalo Jelenu Trivan da joj se da direktorska funkcija u Sluzbenom glasniku, iako je vec Predsednica Upravnog odbora Filmskog centra Srbije.
    Ili je izbor Jelene Trivan na direktorsku funkciju u Sluzbenom glasniku bio neophodan onima-koji NAMESTAJU SUDJENJA, jer se svi zakoni i uredbe, odluke Vlade, velikih drzavnih firmi, objavljuju u Sluzbenom glasniku i one vaze tek kada se tamo odstampaju A, Jelena sa te pozicije lako moze da zavrsi posao za MAFIJU, da ocas nesto prepravi, zadrzi stampanje ili dojavi gde treba i kome treba.
    Jos je Rados Ljusic rekao kada su ga 27.1.2015. Godine smenili u Sluzbenom glasniku, iako je bio clan SNS, da ga je eliminisala zdrebica iz Engleske ergele.
    Dakle sve se zna ko za koga radi i spijunira, ali Vuciceva vlast je u dubokom vazalnom odnosu u odnosu na predsednika Crne Gore Mila Djukanovica, koji za racun Engleza i Nato pljacka kadrira u Srbiji. I tu nista ne moze i nece menjati sto dokazuje ponovni izbor Trivanove. Ali zato gradjani mogu bojkotovati ovakvu kriminalnu i nenarodnu vlast. Sami treba da stupe u generalni strajk. I isteraju hulje, spijune i psihopate iz institucija koje sami placaju.

  6. Opa Đurđo, e pa sad može slobodno da nastavi da „ohrabruje“ pobunjene poslanike DSa, obzirom da ona posreduje između NJEGA i njih, da rasture DS ili ako ne mogu, da izađu na nekoj drugoj listi. Ima ona „jake argumente“! Svojevremeno je „ubedila“ sudiju u Smederevu, da njenog oca, koji je bio među uhapšenim profesorima Pravnog fakulteta iz Kragujevca, pusti iz pritvora i oslobodi optužbe!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.