Vladika Grigorije na tribini Filozofskog fakulteta 11. marta

Ostavite komentar


  1. Bravo Grigorije,bravo Memedovicu!!! Dajte da mozemo negde da gledamo ,posto ne mozemo svi da prisustvujemo.

  2. Molim vas da glavna tema bude osiromašeni uranijum.. Svijet se raspada od bombardovanja, a ne spominje se ni jednog trena kod vas.

  3. Gospodo iz Danasa, sto puta mi se desilo da uđem sa Gugla na vaš tekst i umesto da mi se otvori tekst, otvore se komentari. Kako mogu iz komentara da dođem na tekst? Na drugim portalima obično kada se klikne na naslov, odmah prebacuje na tekst. Ili napravite klikabilne naslove za prebacivanje na tekst ili dodajte dugme „Nazad na tekst“. To je par linija koda. I generalno je glupo da se sa Gugla otvore komentari, a ne tekst! Svi smo, valjda, tu bismo čitali tekstove a ne komentare…

  4. Petre. Odeš na zvanični link Danasa, na pregledaču klikneš zvezdicu (skroz desno) i na traci aplikacija imaćeš ikonicu Danasa. Otvoriš Danas – a možeš i juče.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.