Vlado Georgiev pretio redakciji Danasa: Treba vas zapaliti, da bog da vas rak pojeo

Ostavite komentar


  1. Za Georgijeva se zna da je često pod uticajem alkohola i droga, pa verujem da je pisao u takvom stanju. Ne treba se obazirati na ovakve ispade, jer je on odavno u problemu. Čoveka treba žaliti, a porodica treba da mu pruži pomoć.

  2. Dotakao dno, SNS će ga podići. Samo napred, Vlado, opiči po retkim nevladinim uređivački novinama.

  3. A vi što ga podržavate
    pod hitno,do Laze Laza
    revića,na konsultacije.

  4. Vlado Georgijev je odavno izgubio raboš (ako zna šta je to).Najbolje za njega je da pristupi SNS-u, jer njegov rečnik je primeren njima (Jovanovu i Nataši Jovanović).

  5. Niti je uredu naslov danasa a pogotovu istup georgijeva.Jeste stravican dogadjaj u Moskvi ali ovakve izjave vode ka mrznji mogao je on iskazati svoje nezadovoljstvo na prihvatljiviji nacin a ne kao babetina da kune i prokljinje sramota od umetnika

  6. Ovaj je stvarno „prolupao“- pod dejstvom alkohola ili droge? Postoji mogucnost i da je jednostavno veliko djubre i da “ ubira “ poene… Ovako su nase babe proklinjale ljude pre stotinak godina.
    Inace , i sve svetske agancije ( citam Guardian i CBC redovno)su prenele kao prvu vest da je “ doslo do pucnjave“; tek kasnije su se pojavile detaljije informacije.

  7. Čovek samo želi neku funkciju, pa se preporučuje na uobičajen način.
    Budući ambasador u Podgorici ili Prištini?

  8. Једи бре гом..а мајмуне продани.
    Док Путин хоће да отме део Украјине,јер му је Русија мала,дотле му терористи вршљају по Москви.Плашим се да то и нас чека,јер БИА уместо да јури спољног непријатеља,они тероришу грађане супротног мишљења.

  9. Koga Vi(Redakcija danasa) folirate?
    Pa to vam je izveštavanje u maniru RTS-a.
    Relativizacija i da sačekamo šta kažu „naši“, pa ćemo da vidimo.
    Vaš anglofanatizam i borba za neke vrednosti rasistički nazvane zapadnim, a ne opštim ljudskim vrednostima, učiniće to da će sve veći broj ljidi oterati od građanskih ideja.
    Radite kontra od onoga što želite i to ne vidite, što mnogo govori o Vama.

  10. Koliko razumem, prvo je bila pucnjava …
    A ovakav komentar je zaista govori o nevapitanoj i primitivnoj osobi. Lik zaista ima debele probleme…

  11. Sramno obracanje Georgieva i spominjanje raka. Ima li on nekog bliznjeg svog? Za Boga, ocito ne mari.

  12. Kuku, šta će da bude kad georgiev spozna da se danas igra rusko-srpska fudbalska utakmica bez obzira na stotine poginulih Rusa!!??
    Ja mislim da ovu spoznaju Georgiev neće preživeti.

  13. Sad ce smrco da bira dje ce i kad da odrzi koncert,a moze da postane i ministar kulture.

  14. Milisave@ ima sto na
    čina da izraziš ljubav
    prema „naprednima“,
    Danas nije razlog da
    ga mrziš i deliš lekci
    je.

  15. Ako neko izvadi kalašnjikov i ospe paljbu po ljudima, to se zove pucnjava, bez obzira ko je izvršio zločin. A ako pojedini podržavaoci Vladove izjave ( do sinoć su ga isti mrzeli) misle da teroristi izvode svoje napade bez pucnjave, onda ništa.

  16. Nisam primetio da je i jednu suzu pustio nad 150 Ukrajinske dece koje su pobili njegovin omiljeni putinovci. Tuga je i jučer i ove dve godine i 95. i Vukovar i Sarajevo i … Imam skoro 80 g. i nezaboravni mirni i srećni život do 90-tih. Želeo bi mlađima da ih u budućnosti čeka takav život, za mene je kasno.

  17. U najvećem terorističkom napadu svih vremena, koji traje već više od dve godine, svako veče i dan danas ginu desetine civila, o razaranjima da i ne govorimo.

    Da li se dotični ikada makar malo uzbudio zbog toga?

    U početku i jeste bilo nejasno šta se događa i ko na koga puca, dakle bila je „pucnjava“ a sada znamo više. I da li je to iole razlog za ovakav sumanuti i zapenušeni izliv gneva? Svako, ko u tome ne vidi ništa posebno treba jasno reći: „tebi je potrebna stručna pomoć“.

  18. Coveku fali paznja treba ga razumeti, mada je recnik cist SNS mozda zavrsio njihovu akademiju lepog i nadahnutog izrazavanja. A sto se botova tice nista novo, a kako skupstina bude zasedala bice jos vise i boljih botova, NAPREDNO. Ziveli

  19. Problem sa svim Georgijevima je što vide trn u tuđem oku, a ne vide balvan u svom.

  20. @zeljko…
    Ja nisam Geirgiev, a ti budi budala. Ovako govore ljudi puni mržnje prema civilizovanim svetu. Nije se oglašavao za hiljadu ubijene ukrajinske dece od ruskih patriotski bombi, za razorene gradove u Ukraini, al se javio da komentarise tragediju u Moskvi koju niko normalan ne može razumeti, i zbog čega, zbog koga, za čije ciljeve se ubijaju civili.
    Teroristički jeste, a kada je izveštavano u početku niko nije znao šta se dešava, dok zvanična Moskva nije objavila. Ali gledaj
    , kako se ovaj kvazi pevač javlja baš sada i bljuje vatru i kletve svojstvene samo primitivcima u koje se on odavno svrstao. Kriv mu je Danas zato što su napisali da je pucnjava, a niko tad nije znao o čemu se radi! I evo ga, SNS udarna pesnica, da ogadi Danas i da vredja inteligenciju i zdrav razum.
    Teško nama u sledećem periodu jer se ovde namnožilo mnogo putinoida, a fašisti ne skrivaju svoje namere i već javno prete
    svima koji misle civilizovanog i drugačije.
    … čuvajte se ovakvih likova, trebaće nam
    mnogo volje i odricanja da naše društvo uvedemo u normalni životni tok.

  21. Auuuuu, pa zar botovi u „Danas“ – u, ko bi rekao? Možete da prozivate Vladu Georgijeva do mile volje, vređate, pljujete, nema veze, navikao je na sve…nego gde su komentari o pisanju kritikovanog članka, Vlado je izneo svoje mišljenje, da li još neko nešto misli i ima li neki stav?

  22. Budala i primitivac, valjda se predozirao! Kao nekada bio „opozicija“. Daleko je taj od bilo cega normalnog i civilizovanog. Sto neko rece, mozda se prepoducuje radikalima i UDBI, a mozda je vec tamo…

  23. Veceg jadova od VG nema. Steta da on to ne vidi. Da vidi otishao bi i kupio uže.

  24. Ovo kao da ste za ono sto se desilo 11. septembra u americi napisali „pozar u zgradi svetskog trgovinskog centra“. Tehnicki jeste pucnjava, da, neki tamo su pucali u civile, ali nazovimo stvari pravim imenom.

  25. Vlado uvredio i mene… Nema veze ja ga i dalje gotovim… Živeli Vlado!

  26. Sad Vlado znaš kako je kad se Genocid u Srebrenici naziva Velikim Zloćinom.

  27. Pravo zbori Vlado. Danas je postao gori od informera I telegraf a. Pakosni I frustrirani urednik

  28. Ulizuje se sns-u…
    Ovi ga proterali sa scene, pa obezbedjuje sebi povratak.
    Ili si covek ili nisi.

  29. Milisave prijatelju molim te idi da ti to neko pogledaj, nemoj takav medju ljude

  30. Ne volim Georgijeva uopšte, al ono što je rekao je upravu i potpuno se slažem., baš licemerno od vas moram da kažem, iako vas od svih medija najviše cenim i redovno čitam. Sa druge strane , nije trebao da vam preti, al šta očekivati od njega, prostačina nekulturna, treba da ga tužite.

  31. Ne znam ko je taj dečko Vlado Georijev ali ko je da je trebalo bi ga upisati u osnovnu školu da se opismeni pa mu onda dopustiti
    da javno progovori

  32. Stvarno sam pratio sinoć portale ,Danas ništa nije pisao ..glavna vest je da dotična ima rak i njena izjava ..obe vesti su nažalost loše,ali ipak je masakr u Moskvi nesto sto se vrtelo na svetskim medijima..saučešće svim porodicama ubijenih

  33. Gle ovih botovski komentara. Podrska Danasu. Malo manje tenzija i ostrascenosti.

  34. Gomila botova sa „Politike“ se obrušila na „Danas“, oni podržavaju ovo suludo dranje, to je njihova nacionalsocijalistička Srbija, prepuna mržnje, verbalnog i fizičkog nasilja.

  35. Barba je malo vise smrknuo,pa mu proradili”klero bratski”instinkti.Ne zamerite mu,sad ce on koji Jack da smiri,i mirno more.

  36. Kletva se vraća onome ko je izgovori. Žao mi čoveka, ispran mu mozak, droga, alkohol, Informer,…

  37. Primat. Sa njim se izlisno raspravljati (a vratiti ga u skolu pod stare dane je neizvodljivo). Dodatno opterecenje za ionako nejako i nerazvijeno drustvo.

  38. Nas ne treba da brine taj Vlada Georgijev (jer je očigledno pod dejstvom nekih supstanci). Nas treba da brine orkestrirana podrška njegovim stavovima.

  39. Upravo kupih Danas.
    Kao i svaki dan.
    Ljudska sramota Vlado Georgiev. I umisljeni pevač bez talenta i glasa

  40. Kad pevač, umesto na koncerte, dobije ovoliko komentara na bapske kletve…

  41. Evo ja ću sutra da kupim Danas. Iz inata Georgijevu. Ne reaguje kad sluša i čita o „specijalnoj vojnoj operaciji“. Ili reaguje, ali koga briga..

  42. Miloše, imamo svoj stav, ali smo posustali kod 5. flaše, ne možemo da pratimo Vladu, a pravilo je, dok ne stignemo Vladu, ne možemo da objavimo komentar.

  43. Vidim da ima dosta likova koji podržavaju ovakav način obraćanja, što najbolje govori o njima. Smatraju da je u redu želeti da neko umre od raka zato što je napisao da se u Rusiji desila pucnjava, ali smatraju da je potpuno u redu to što trećina njihovog naroda gladuje, to ih mnogo ne zabrinjava.

  44. Nije to samo od alkohola. Čovek je jednostavno intelektualno hendikepiran. Ne shvata da su prve vesti uvek šture, a kasnije kako stižu nove, događaj se izdefiniše. I tačno je da je prvo bila pucnjava.

  45. Danas nista nije pogresio. Vecina svetskih medija je to nazvala pucnjavom jer nije bilo dokaza sta se zapravo dogodilo. Ne moze ni jedan ozibljan mediji da sam donosi zakljucke bez zvanicnog saopstenja. Mediji moze da analizira dogadjaj, moze da posveti istom kroz tekstove svojih novinara i sqaradnika, ali tek kada ima sve elemente. Danas sigurno nije na nivou prorezimskih blatoida da pise sta im sve svidja i kako nekome odgovara ne kako jeste bilo. Danas je jedno od retkih svetala u ovom mraku jednoumlja. Svi vi koji podrzavate i branite Vladu posle ovakvih izjava treba da se zapitate nad sobom!

  46. Cini se da su se „komentarom“ oglasili svi autosovinisti, srbofobi i nvo kursadzije sa teritorije Srbije.

  47. Бугарин Владо Георгиев „Великисрбин“. О култури у „јавном простору“ – далеко, далеко

  48. A, šta ima loše kad vam neko kaže istinu u lice a vi ne možete da mu zabranite komentar?

  49. Da Vlado. Oni su sve ovo isto ko što si ti Barba. Ae makse. I smanji sve pomalo. Ne radi te više.

  50. Šta mu bi?!!! Kakve jezive pretnje,prostakluk, psovke… Osilio se pevač! Pevaj kome hoćeš, sad čujemo samo govor mržnje.Gotovo. “ Ne pada sneg da pokrije breg…“

  51. Nejasno je samo sta svi ovi koji komentarisu da je doticni u pravu uopšte traze i citaju tekstove Danasa i slicnih novina?Ja na primer uopšte ne mogu da udjem na tekst Telegrafa,Blica,Informera..ma nema teorije.

  52. Kada od prosecnosti stvaramo zvezde dobijemo daleko ispod prosecno drustvo koje veruje da je Vlada Georgijev nekakav uzor. Beograd je plasirao gomilu takvih likova a danas Srbija placa cenu.

  53. Vrovatno misli da ste i vi placeni da ne dozvolite da se sazna da je Zemlja ravna ploca. To zaista stvara veliki bes i mrznju. Razumite…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.