Vlasnici splavova i za danas zakazali protestnu vožnju: Primenjuju se neustavni, nezakoniti i diskriminatorski propisi

Ostavite komentar


  1. Jeste ruglo gomile splavov na Savi, Dunavu. Ali je pre sveg ovoga trebalo porusiti mega kuce i vikendice na Savskom nasipu.

  2. Kako ce splavovi biti uklonjeni od strane Gradkse uprave, kada ista ne raspolaze sluzbom koja bi to mogla da uradi, a nema ni smestajne kapacitete na kojima bi morala da smesti splavove (ako vec treba da bude sve po zakonu) ?

  3. Idite na Kosovo isterajte pravdu nemoj te se izivljavati po Beogradu.Gledate kako svoje gizice da suncate.Narod nemoze da prezivi koloko ste samozivi.

  4. Dođeš, zapljuneš se, ne plaćaš porez i još zarađuješ. Pa ne može tako, drugovi. Što smo mi manje dobri od vas pa nemamo splavove? Znali ste da nije legalno

  5. Jedino o cemu treba da se pregovara je potpuno uklanjanje svih splavova o trosku splavara. Tacka

  6. 100 godina nikome ne smeta i danas idu da kopaju i Šapić i njemu slični na istom splavovima e sad se dosetio mozak da ljudima sklanja i otima… Ma užas

  7. Treba uvesti red,to se svi slažemo. Početak bi bio Šapićeva kuća,savski nasip, Dedinje i još neka mesta.

  8. omg vlasnici nelegalnih, nebezbednih, sklepnih objekata koji uz to muljaju sa porezima, zapošljavaju na crno… se pozivaju na ustav i zakone. da l je ovo više tužno ili smešno

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.