Vlast pojačava pritisak na sindikalne lidere

* Vidojević: Držaće me u pritvoru do beogradskih izbora; Antić: Ne šalje se poziv za ročište automobilom sa rotacijom na kućnu adresu * Istraga protiv predsednika NPSS-a pokrenuta nakon što je ukazao na malverzacije sa nabavkom policijskih automobila
Najavljeni socijalni protest vojske i policije zakazan za 7. oktobar povod za obračun države sa neposlušnima

Ostavite komentar


  1. SNS i ne zna drugacije. Red policije, red lazi, red pritisaka, pa onda botovi da dodaju sa njihovim glupostima. Doveli su Srbiju na dno i zato im sindikalni lideri sada smetaju da ne bi talasali pred izbore.

  2. Vojska i policija nisu privatno vlasnistvo Vucica Stefanovica i Vulina. Ovakov odnos bahatih politicara-kriminalaca ce im se uskoro obiti o glavu i vratice im se kao bumerang. ZABELA IH ZELJNO OCEKUJE.

  3. Proleće je čak i u oktobru!
    Sedmog ili bilo kog drugog.
    Sloboda stoji na barikadama!
    Zar sumljaš u svoju decu, misliš da ne pamte!
    NA ULICE SRBI!

  4. 90℅sindikata su prodali radnika za matetijalnu korist. Predsednici sindikata su u Srbiji najvece zlo i korumpirani prevaranti to vidim po mom sindikatu jer predesednika nije imao pas za sta da ujede sto kaze nas narod a sad ide na skijanje dva puta letovanje . smesno i strasnokoliko smo posrnuli.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.