U ponedeljak 20. septembra u prostorijama Gradskog odbora SPO-a održana je izborna Skupština, gde se birao predsednik Gradskog odbora te stranke. Delegati koji su prisusustvovali Skupštini za svog predsednika izabrali su, Vojislava Stojićevića, koji je i do sada obavljao tu funkciju. On po novom Statutu SPO-a, u roku od 15 dana, predlaže imena članova koji će sačinjavati novo predsedništvo Gradskog odbora od devet članova, zajedno sa njim.

Predsedništvo stranke, na osnovu dostavljenih predloga, donosi konačnu odluku o njihovom imenovanju. Takođe, predsednik Gradskog odbora imenuje i sekretara, kao i blagajnika Gradskog odbora. Novoizabrani predsednik, Vojislav Stojićević zahvalivši se članovima na ponovo ukazno poverenje rekao:

– Počastvovan sam ponovnim izborom za predsednika Gradskog odbora. To me obavezuje da u narodnom periodu opravdam poverenje koje sam dobio i motiviše da još više i bolje radim.Prvi veliki posao koji me čeka je da izaberemo delegate za predstojeći Sabor SPO-a, koji će se održati četvrtog decembra. Posebno me raduje to što se za vreme mog mandata u našu stranku učlanilo puno mladih ljudi i što će se ponovo aktivirati rad omladine u našem odboru- izjavio je novo-stari predsednik, Vojislav Stojićević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari