Vojni sindikat: Kursom do vojnih pilota dokaz ozbiljne krize kadra u vojsci

Ostavite komentar


  1. Urušili su sudstvo policiju,kompletno obrazovanje,komletno zdravstvo,javnu uptavu,sudstvo,tužilaštvo,čak i crkvu,kulturu,umetnost,,…pa na redu je i vojska.Ne može se ništa bolje ni očekivati od lažnih doktora nauka,kupljenih diploma,poltrona,karijerista,neznalica,korumpiranih funkcionera,…..oličenja su Grčić , Orlović,Stefanović,Vulin,Mihailović,Momirović,Šapić,Palma,Dačić,Martinović,Berarac,…..

  2. Ja mislim da treba Vulin da se prijavi . On je vec dokazao sposobnost da moze da zavrsi vojnu obuku za 15 dana , pa zasto ne bi mogao i za sest meseci da bude super-pilot ?

  3. Srbine kad si docekao da ti ludi Vulin bude ministar vojske pa policije moras propasti.

  4. Te iste vazduhoplove odrzavace po istom principu,tako da pilot menadzer i tehnicar pekar mogu naci zajednicku temu,vazduholpov!

  5. Dignite plate vojsci i biće vojnika a ne da vam neko brani državu za bednih 50000 sramota. Najveće plate u državi treba da imaju vojska, policija, prosvetari, zdravstvo a oni imaju najmanje plate

  6. Pa to je praksa u svim vojskama na zapadu….nevidim problem….sto.mora 4 godine kad moze brze

  7. Ovaj narod i drzavu ubise kupljene diplome i stranacka zaposljavanja,na zalost nema nama spasa nit onog ko ce nas spasi,politicari su sluge,vojska ne sme da reaguje kao ni policija na upade albanaca

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.