Vojni sindikat: Ni postojeće naoružanje nema ko da opslužuje i održava

Ostavite komentar


  1. Onda neka drzava ponovo uvede vojnu obavezu i to na ne manje od 12 meseci, a shodno tome i poveća broj pripadnika vojnika po ugovoru uz naravno bolje plate i ugovorima od ne manje od 5 godina, kao u Legiji stranaca. Postoji i mogućnost osudjenike zatvorom sa manjim delima illi ne tako opasnim i nasilnnickim delima ponuditi im umesto zatvora vojni posao uz naravno platu, ali ne u visini obicnog vojnika po ugovoru nego znatno manju isto to rade i Ameri, 100 posto potvrdjeno.

  2. Ja se secam izjava Sutanovca I Tadica da Srbija nema neprijarelja. Pa unistili sve.

  3. Kako Vas nije sramota da stalno sabotirate i nipodastavate sve što u Srbiji vredi.

  4. Kad bi ovim sindikalcima podigli plate za 40-50%, istog bi casa bilo dovoljno kadra, a posebno ako bi masa para bila ista i delila se na broj izvrsilaca! Ovako, kukaju sindikalci, mora braco da se radi. Nema zabusavanja! Sto mogu 6-torica, mogu i 5-torica!

  5. A jel bilo lose i u vreme Dos-a ili samo sad .Vi vasim izjavama podrivate odbranu ove zemlje.Čudi me da nas demokratija vodi da budemo domaci izdajnici.Sramota sto vas jos drze u sluzbu .

  6. U pravu si sindikalci, ali kada bi se oni prihvatili posla i manje političarili,bilo bi kadrova. Ali izgleda od njih slaba vajda.

  7. Ja juče napisah povodom nabavke PVO sistema iz Kine da Srbija neće nikog napasti jer ima malo vojnika i to nezadovoljnih. Administrator nije hteo da objavi. To danas potvrdi vojni sindikat. Ne morate opet objaviti, već se zna.

  8. Zato ste sve i pretopili. Nema ko da vozi tenkove pa us steel dobio jefti u sirovinu.

  9. Da sad plate od milju evrića a kad se zarati-hvataj rezerviste!!Tri puta sam(rezervni sam oficir),odrađivao posao „aktivnih“ i kad se završilo za mene ni beneficija,ni jeftinog(džabe)stana-ništa!!

  10. Da bi jedna armija bila faktor odvracanja potecijalnog agresora mora imati i adekvatno naoruzanje. Za to naoruzanje je potreban i odgovarajuci moral kao i obucenost personala. Naoruzanje se moze kupiti kod Kineza, sve ono ostalo – ne.

  11. Vojni sindikat ne bi trebalo da se bavi politikom već nabavkom svinjskih polutki kao nekad..

  12. Koliko se pažnje poklanja vojyci je imenovanje ministara koji nisu ni vijsku služili ili su u aferama do guše.Dokle tako ?

  13. Vojsko, ostavi se politike i birokratije, sindikata i protesta, nego radi ono za čega te narod plaća, a ako ne znaš šta ti je posao pročitaj ustav

  14. Nije sporno da fali kadrova ali ovo nije sindikalna već čisto politička objava…

  15. Kako da ima kadrova, kada se deca ne rađaju.
    Ali, izgleda da je isto kao u Eps-u. Zaposlenih ima dovoljno, ali neće oni da popravljaju kvarove i uklanjaju rastinje ispod dalekovoda, nego angažuju privatne firme.

  16. Ha ha pa vec smo nestali a neznamo ali to je zivot neke vrste izumiru to je prirodno ima malo veze sa koeficientom inte……

  17. Nove bolnice bez lekara… novi avioni bez mehaničara… Napredujemo ekonomski gigant

  18. Nikada nisam u Danasu pročitao ništa pozitivno o Srbiji. Nikada. Pa ko čita ovaj list?? Hrvati??

  19. Koja budala je dozvolila da u vojsci i policiji postoji vojni sindikat.To pod hitno treba ukinuti.To su najveći izdajnici bezbednosne strategije.

  20. Pa jeste li se vi sindikalci zapitali ko vam je postavio tog ministra koji „na obrazu pripadnika vojske popravlјa svoj loš politički rejting polјulјan brojnim kriminalnim i drugim aferama“??

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.