Vojska marširala 20 kilometara oko Niša

Ostavite komentar


  1. Hvale se da su marširali 5 km/h? Pa oni su kao neka elitna jedinica a tom brzinom šetamo mi penzioneri kojima je njihov vrhovni komandant 4 godina otimao penzije. Ako su zbog ministra išli tako sporo, onda je opravdano, jer je on osoba sa potvrdom da je nespoobna za vojsku pa su verovatno zbog njega i išli tako lagano

    1. Pa ja sam kao klinac ‘marsirao’ 20km bez problema. Jao koja ‘elitna jedinica’.

  2. Divno,kako Vulin nije služio vojsku,a stariji je od trideset godine,u dobroj kondiciji,evo prilike da ga mobilišu i pošalju na obuku?

  3. Vuline, kad ti sa pedeset godina uradis kondicioni od 20 km, sta li si tek mogao sa osamnaest? Steta sto si tada bio nesposoban za sluzenje vojnog roka.

  4. Kada Vuli pohvali vojsku i govori o njenoj spremnosti, je isto kao covek koji nikada nije leteo , prica kako su piloti spremni i dobro lete . Stvarno smo dotakli dno ali kopamo dublje……..

  5. Koji mu je ovo mars po redu? Drugi? Jos 363 ovakva marsa i ja mislim da bi ondatrebalo da mu se prizna da je sluzio vojsku i da mu se brise da je simulirao da je nesposoban za sluzenje vojnog roka odnosno da se nije odazvao pozivu ’99 da brani zemlju. I trebalo bi mu zabraniti da, dok ne ispuni ovaj uslov, daje izjave u kojima ocenjuje spremnost nase vojske jer je to stvarno degutantno.

  6. Koliko me pamćenje služi u JNA smo išli 7 km/h pod punom ratnom opremom. Ovo se zove šetanja! Neverovatno je koliko je ova julovska kreatura degradirala vojsku!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.