Vojtehovski: Vučić plaća ljude da ga lažno vole na Tviteru

Ne jenjavaju reakcije na odluku Tvitera da nekoliko medija u Srbiji označi kao one koji sarađuju sa Vladom Srbije, iz RTS-a tvrde da se radi o političkoj odluci

Ostavite komentar


  1. Bravo, gospođo, cenim to kad čovek nazove nešto pravim imenom, laž je laž a ne „poluistina“ ili „neistina“.

  2. „Sarađuje“ ili je pod totalnom kontrolom vlasti? Treba videti kako je sročeno na engleskom.

  3. Pa ovde svi lažu, teško je odrediti ko više laže počevši od predsednika i ministara vlade ili npr. članova kriznog štaba pa do kojekakvih sns novinarčića, smo je pitanje ko je za koje pare prodao dušu đavolu!

  4. Nekad sam Vas cenila kao novinara draga gospodjo,nazalis davno sam se u Vas razocarala.Naucite da kao djilasova opozicija radom,redom i disciplinom promenite vlas,ovo su vam jeftine fore

  5. Vojtehovski, znamo se! Što malo ne pričaš šta sve plaća tvoj šef, koliko medija je prigrabio i kako orkestrirano diriguje svemu što se objavljuje u njima…

  6. Pa da,nije u redu da saradjuju sa Vladom drzave u kojoj zive,ali je totalno u redu da Vi saradjujete sa Vladama zemalja sa kojim nemate nikakve veze…Paljba kvislinzi…

  7. Botovima koji su poslati da ovde komentarisu porucujem da bi bolje bili korisceni na Twitter-u. Tamo vucicu treba ljubavi. Na Danas portalu ga mahom preziremo pa mislim da ovde gubite vreme sa vasim „umnim“ porukama.

  8. Najveci kvisling u istoriji srpskog roda je tvoj obozavani vucic (uvek i svuda malim slovom)!!! Takvog oberizdajnika, teskog, patoloskog lazova – de facto psihopatu – Srbija jos radjala nije!

  9. Čitajući komentare ovih Vučićevaca koji naravno ni ne čitaju Danas, uvek se prisetim koliko je bila dobra odluka da odem is Srbije. Nešto slično nije bilo ni u Miloševićevo vreme….

  10. Slobodane dokopao si se slobode, sada nas ostavi da se sami nosimo sa nasom neslobodom. Nemoj odatle da nama solite pamet kako treba mo da radimo ovde.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.