Vranje: Gradonačelnik podelio sertifikate polaznicima Smart učionice 1Foto: Grad Vranje/vranje.org.rs

Čelnici grada Vranja priredili su prijem za učesnike projekta „Smart učionica – Mladi su budućnost“. Polaznici su imali priliku da steknu znanja iz oblasti programiranja, pre svega programskih jezika Svift i Java skript.

Gradonačelnik Milenković rekao je da cilj da se mladi ljudi u našem gradu edukuju i stiču nova znanja u svim oblastima.

„Zbog toga će gradsko rukovodstvo uvek dati podršku i prioritet svim projektima koji su usmereni na nadogradnju znanja i veština u svim oblastima“, rekao je Milenković.

Zamenica gradonačelnika Zorica Jović istakla je da je oblast programiranja u današnjem društvu veoma je važan i nezaobilazan segment.

„Vi ste budućnost ovog grada i nadam se da ćete stečena znanja usmeriti u razvoj Vranja“, rekla je zamenica gradonačelnika.

Edukator na projektu, Milan Todorović, zahvalio se gradskom rukovodstvu na podršci, kao i svima koji su u ovaj projekat uložili „svoje vreme, znanje i mladalačku energiju“, te istakao zadovoljstvo zbog realizovanih aktivnosti.

Lokalnoj samoupravi se zahvalio i Luka Trajković, koordinator Kancelarije za mlade u Vranju, rekavši da je tokom prethodnih meseci mnogo rada i truda uloženo u sprovođenju aktivnosti na realizaciji projekta.

Projekat je realizovan u prethodnih šest meseci za 21 polaznika, posredstvom Kancelarije za mlade Vranje, a gradonačelnik je polaznicima podelio sertifikate i poklone.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari