Vranje u globalnom naprednjačkom eksperimentu

Ostavite komentar


  1. Ovaj isti tekst mozete da objavite, samo da napisete Mladenovac. Sve je isto, pogotovo dom zdravlja, gde su primili nekoliko njih u administraciji i zaposlili jos jednog zamenika direktora (ovaj je iz Vulinove stranke), a nemamo lekare, pogotovo specijaliste, pa nas salju za Beograd zbog obicne posekotine. Industijska zona je zona zmija, jer samo one uspevaju u napustenim firmama. Ali koga to interesuje? Bitno je da SNS opet pobedi i da nastavimo da "napredujemo", bas kao i Vranje, i ostali gradovi u Srbiji.

  2. Vranje je za aktuelnu vlast remetilački faktor u svakom smislu. A aktualna vlast je u rukama ili potomaka došljaka ili došljaka u Srbiju. Predsednik sada, odkako je vlast, nebrojeno puta bio u Banja Luci, u Vranju neznam dali je ikada bio? Ako neko misli da mu je bliže Vranje od Travnika silno se vara! Zašto se 50 mil. € šalje republici Srpskoj a za Vranje ili Novine Vranjske ni cent. Šta tim ljudima znači romantični Bora Stanković u odnosu na herojstva iz desteraca iz Ravnih Kotara? Zar imate imalo nade da će M. Atlagić, večiti apologeta autorirrnih vlastodržaca od Tita, Tuđmana, Miloševića i sada Vučića da se zabrine zbog propadanja juga Srbije? Ili možda Martinović, Rističević, … Dragi Vranjanci u pesmama kao što je "zašto Sike, zašto mori …. "uapitajte se recimo " uašto za ove ljude da glasamo, da im našu vlast(glas) u ruke damo. Zapitajte se za početak, recimo, zašto vam je bliži Vučić nego nišlija Z. Živković ili vaš Vukašin Obradović?
    islim da u tom grmu leži vlast. Ubedili su vas da oni koji govore ijekavski, ne vrljaju se s padeži ne lažu niti kradu kao ovi naši pa saslužuju i vlast. Greška do neba. Njima nisu dedovi ugrađivali sebe pa zato nemaju nimalo mere, kožu gule. Od čega mislite da grade Bg. na vodi. Zar ste zaboravili kako su avionima vozili džakove sa novcem. Setite se, mađar šef carine, crnogorac šef države, ……

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.