Vranjski rotari klub donirao muzičke instrumente lokalnoj muzičkoj školi 1Rotarijanci Vranja sa svojim poklonima. Foto:Rotari klub B.S.

Ćlanovi Rotari kluba „Bora Stanković“ iz Vranja danas su uručili vrednu donaciju u mizičkim instrumentima Srednjoj muzičkoj školi „Stevan Mokranjac“ u ovom gradu.

Učenici ove škole koji poslednjih godina beleže zapažene rezultate u svom školovanju i predstavljanju Vranja na domaćim i inostranim takmičenjima od vranjskih rotarijanaca dobili su električni klavir, jednu trubu, violinu, gitaru i nekoliko stalaka za note.

„Nama je izuzetna čast i zadovoljstvo da možemo podržati aktivnosti muzičke škole koje su prepoznate u Srbiji, ali i u inostranstvu i zbog toga i ova podrška našim talentovanim sugrađanima“, saopšteno je iz Rotari kluba „Bora Stanković“ u Vranju.

Srednja muzička škola „Stevan Mokranjac“ u Vranju odnedavno ima prošireni prostor za svoj rad, a u njoj rade profesori iz više opština juga Srbije, beležeći sa svojim đacima iz godine u godinu sve bolje rezultate.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari