Vršački "Informer" najavljuje odmazdu protiv članice DS

* Radomirović: Poruke da neko zbog svojih stavova i porekla treba da bude lečen u psihijatrijskoj ustanovi i napusti mesto u kojem živi nisu dobrodošle u društvu koje gaji kulturu dijaloga * Skrozza: Apsolutno se radi o diskriminaciji žena kao takvih, bez obzira što niko nije pominjao polne organe i seksualne odnose
Glasilo SNS zbog autorskog teksta u Danasu na najprizemniji način napao odbornicu Draganu Rakić

Ostavite komentar


  1. Ne vidim ništa uvredljivo i stojim iza svojih reči – poručio je Čupić. Na pitanje šta mu znači da je nekom potreban "pravi Banaćanin", Čupić je odgovorio "upravo to što sam napisao, a vi razmislite šta sam hteo da kažem".
    Izjava glavnog i odgovornog urednika portala evrsac je bruka i sramota za novinarsku profesiju.
    Novinarska udruženja bi javno trebalo da se ograde od ovakvih novinara.

  2. Nažalost, sećamo se kako su u skorijoj istoriji prolazili nerežimski novinari i politički neistomišljenici. Ovaj javni poziv na linč i proterivanje Dragane Rakić iz Vršca jako podseća na taj već viđeni scenario. Glavni i odgovorni urednik portala evršac je ovakvim pisanjem ugrozio njenu bezbednost.

  3. Vršac je okupiran grad od strane naprednih primitivaca.Evršac i njegov urednik Čupić Aeksanar,koji je od Opštine dobio 100.000 evra na gebelsovsko““fašistički način promoviše nekulturu dijaloga i blaćenje političkih protivnika.Doći će vreme kao i uvek uostalom kada će se ovakvi moralni patuljci naći iza rešetaka!

  4. Urednik portala evršac Aleksandar Čupić ima visoko mišljenje o piscu Jovanu Steriji Popoviću, slikaru Paji Jovanoviću i pesniku Vasku Popi, ako misli da je u njihovom stilu izražavanja bilo mesta za "oterali bi je u tri lepe".
    Očigledno nepoštovanje prema mrtvima a kamoli prema živima.
    Prostakluk kao svakodnevica…

  5. Vremena su se zaista promenila. Danas se Dragani Rakic savetuje da se zali Savetu za štampu a nekad se govorilo Upravi vodovoda.

  6. Pa nemojte tako upravo je prepodobni gliseras i ostali snobovski apstinenti objavio kako DS saradjuje sa SNS.

  7. Da li je poverenica za ravnopravnot, Brankica, ikad ista resila? Da li ce se, posle promene vlasti, suditi lopovima i prostacima? Ili ce se opet zaboraviti…

  8. Svi u VŠ znamo ko je dotičan autor teksta i iz kakve porodice potiče. Đubre služi za bacanje, a ne za čitanje.

  9. Svi se, namerno, bave formom, a ne sadržajem. NIje bitno šta i kako rade "suprotne strane", već ko je kako koga nazvao. U čemu je razlika između "zovu ih vršački Informer" i da je "neko za psihijatriju"? Nisko i prizemno i jedno i drugo. Mnogo ste isti.

  10. Pomalo je degutantno braniti državne službenike i političare dojučerašnje vladajuće kaste, od novinara i to malih medija. Prilično nekolegijalno, kakve god te "kolege" bile.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.