Vučević: Vojska u stanju pripravnosti zbog situacije na Kosovu, podignut nivo borbene gotovosti

Ostavite komentar


  1. A jel naš novi ministar služuio vojsku!? Kada i gde !? Izgleda da je to vojna tajna !?

  2. Srbija je imala jos jacu vojsku I ’89-te I ’99-te…
    …I tada I sada su isti na vlasti…

  3. g. Vucicu ako je vojska spremna da li to znaci da idemo u rat na KiM???? ili se vi samo igrate rata????? Ziveli

  4. Nastavlja se 24/7 agresivno nametanje kulta ličnosti. Zadnjih 10 god je to glavni zadatak Vlade i svih ministara. Svi koji drugačije misle ili uopšte žele da misle su oterani, skrajnuti u stranu ili im se ozbiljno preti. Sve ostalo je samo predstava.

  5. „Rat zbog tablica“. Istorijski razlog nesposobnog „vodje“.
    Znamo da su u pitanju pragmaticnije stvari kao sto su pare, dominacija, ucene….
    A narod je i onako kolateralna steta i adut za manipulaciju.

  6. Jer nije bilo dosta ratova od devedesetih❕Dali znate nesto drugo sem pretnji❓Valjda na Kosovo nece vas docekati sa aplauzima⚠️

  7. Pročitajte još jednom- “ Vojska će izvršiti svaki nalog koji joj da Vučić“ Novi ministar je prevazišao sve dosadašnje. Šta nam se ovo sprema ?

  8. Veoma ozbiljna zemlja? Kod ozbiljnih se podigne pripravnost i ne objavljuje, sem ako se ne želi nekome pretiti.

  9. Против кога, и чиме? Праћком прорив минобацача. Да ли ће вучићев, твој син и остали синови, вас криминалаца ићи у тај рат. Ви сте једино за рат криминалаца ,јер рамо и припадате.

  10. Koja vojska? Srbija nema vojsku koja bi bilo gde išla da ratuje, pa ni preko administrativne linije. Srbiji su ostale patriote spremne da na Beogradskim ulicama brane Kosovo i Ratka Mladića, da osveštavaju ulice sa krstom na mercedesovom džipu kupljenim od trgovine narkoticima. Srbija ima vojsku i policiju da bije i ubija demonstrante protiv Rio Tinta, zbog Šodroša, zbog Savamale, zbog Krušika, zbog LGBT… sutra zbog Jovanjice. Srbija NEMA vojsku zato što Srpski čovek nema šta da brani.

  11. Rizicno je nezadovoljnom narodu podeliti oruzje jer nisam siguran na koju stranu bismo ga uperili.

  12. Prava radikalska demagogija bez ikakvog sadržaja.
    Posebno je smešno da Vučić „ima sve opcije“.

  13. Da dozvolice NATO tj KFOR da ih na severu KIM porazi nasa vojska. Ako krenemo i rat, to znaci da ratujemo sa UN

  14. Koja Vojska Srbije?! Koja borbena gotovost?! Vojska ne sme na Kosovo ni da gleda, a ne da nešto tamo radi. Satrli bi nas Amerikanci za par dana.

  15. Pripravnost za odlazak na rucak, jer jedino to moze vojska Srbije i to rucak podalje od granice

  16. Jedino moze biti u stanju pripravnosti kako bi mu sacuvala nekretnine koje je stvorio velikom mukom.

  17. Meni je ova država samo štetu nanosila, i nanosi (bivša sam Geneksova radnica i iz pouzdanih izvora znam da država ne dozvoljava da nam se isplati novac, iako je Ustavni sud davno presudio u našu korist; dobijam ponižavajuću penziju jer država nema mehanizam da natera firmu da mi uplati beneficirani). Imam sina od 27 hodina za kojeg sam se sama borila u vreme sankcija, bombardovanja, dok se školovao. Znači: država ne može da polaže nikakvo pravo na moje dete. U rat neka idu političari koji ga prizivaju i neka povedu svoje porodice!

  18. Jel vi to pretite nekim ratom, ako e onda ti i tvoj gazda, ispred pa na kosovo, a ne mladost srbije da saljete negde s pitanje je pivratka, vasa politika je unistila sve i dovela do ovakvog stanja, stoga oladite mali sa tom retorikom, ratovanja, prestanite

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.