Vučević: Vraćanje obaveznog vojnog roka nije poziv na sukobe već čuvanje države

Ostavite komentar


  1. Ćelavac koji niti je služio vojsku niti bi bio sposoban da je služi! Očito se radi o preventivi akonto budućih studentskih demonstracija.

  2. 37 godina od nacionalsocijalističkog početka spasavanja Srbije…. Isti bolesni šarlatani i njihove ulizice su doslovce uništili državu i društvo. I još uvek spasavaju Srbiju.

  3. Hahahahaha…baš kao što je hapšenje miškovića bio vaš obračun sa kriminalom i korupcijom…a danas mišković glavni privrednik nikad jači i još mu dadoste Sava centar a državu okupirao organizovani kriminal…zahvaljujući i tebi lažljivom budućem fikus premijeru.

  4. „Vraćanje obaveznog vojnog roka nije poziv na sukobe već čuvanje države.“
    Razmislite malo, da li je to što priča Vučević ( Vučićev trbuhozborac) istina, ili samo zamajavanje. Zašto vraćanje obaveznog vojnog roka, zašto mahnito naoružavanje i otimanje narodu oružja za koje imaju dozvolu? A kobajagi žele mir.

  5. Sve si u pravu.Drzavu treba da cuvaju oni kojima pripada.Znaci SNS i njegovo clanstvo.Mi ostali smo gradjani drugog reda.Cuvajte je,vasa je.Moja nije pa je necu ni cuvati,a sacuvacete je kao sto ste sacuvali i sve ostalo sto ste cuvali i branili.

  6. лепи, чега год сте се дохватили, то била катастрофа и супротно од прокламованог. А што се ти правиш мутав и не саопштиш да професионалци у војсци масовно беже и траже нормалније ухлебљење. Сад ће омладина, необавештена, да нагрне да се својевољно јавља да служи војску.

  7. To sigurno nema nikakve veze sa tim što se na jugu Srbije uvodi obavezno služenje u albanskoj vojsci a mi ni policiju nemamo, zahvaljujući Vučićevoj kriminalnoj vladavini.

  8. Kada se uspostavi drzava, cuvacemo.
    Do tada ce te se sami snalaziti na placu.

  9. Radi se o opstanku ili spasavanju „BONSTILA“ulazak u NATO je u pitanju.

  10. Prvo, da bi cuvao drzavu treba DA IMAS DRZAVU, ali ovo je sve manje to od 2012 nego kriminalna grupa na vlasti. Drugo, imali smo i ranije obavezan vojni rok pa se prostor gde su ziveli srbi DRASTICNO SMANJIO

  11. Tupane, naoruzaces decu koja ce da vas ganjaju po ulicama istim tim puskama. Daj i nama puske, treba ti 900.000 komada.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.