Vučić će sutra primiti porodilju Maricu Mihajlović iz Sremske Mitrovice

Ostavite komentar


  1. Slazem se da je ovo 0,01% tih nasilnika u profesiji i da nije u redu da se blati jedno zaista tesko i nadasve uzviseno zanimanje na ovaj nacin kako se to cini proteklih dana u medijima.Jer sudeci po tome sta se pise i na koji nacin sve su prodilje zlostavljanje sto nije istina, dakle novinari ako se jos uvek tako zovu svi koji pisu o ma cemu bi trebalo da budu svesni i svoje odgovornosti za sirenje neistina.

  2. ???????????????????
    A dva minuta, sa naplatne rampe??
    A ko ubi djecu u Pandi – Peć?
    A aaaaa…???

  3. A da primi najzad i porodicu Stanike Gligorijevic, sramota je da ih godinama laže.

  4. A ministarka zdravlja je i dalje neobaveštena o tarifi za porodjaj u državnim porodilištima ?

  5. Zaboraviće i da je ikada bila trudna i u braku a i da je bila rođena , sutra će se tek roditi pomoću “ svemogućeg “ .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.