Vučić: Napadi i ubistva novinara se u Srbiji neće dogoditi

Ostavite komentar


  1. Svakoga dana šalje ovakve izjave kojima potpaljuje mentalno đubre da brže truli Srbija.Ubijali su novinare onda kada ih je bilo mnogo i u svojim medijima protiv njegovog Sultana – Miloševiča i njegovih suludih najbližih saradnika – Mire i Šešešlja. Sada sve medije koje prate njegovi glasači, koji ne prelaze više od četrvtine glasačkog tela, drže nitkovi najdonje vrste koje Vučić koristi za njegovo proseravanje kojima zadovoljava glupake i prostake, koje možete da vidite i čujete, ako možete duže od minut da izdražite, svake večeri na nekim televizijama gde pokazuju svoju duhovno ništavilo. Zbogom Srbijo! rekoše mladi i pametni bez namere da se ikada vrate u ovu Baru u kojoj samo žabe se čuju kako krekeču.

    1. svaka ti jer na mestu, bolno istinito, ali oni ne vide jer su zaslepljeni ,,vlascu,,

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.