Vučić: Nemačka je ubedljivo najvažniji srpski poslovni partner i investitor

Ostavite komentar


  1. ….ma nemoj…..zar nisu kinezi, rusi, arapi i ostali tvoji vajni prijatelji??

  2. Bez tvojih subvencija i jeftine radne snage siromaha,niko ne bi došao u Srbiju!

  3. Srbija sa Nemačkom ostvaruje preko 8. milijardi evra trgovinskih razmena što najbolje govori koliko su nama vašni dobri odnosi a tom državom.

  4. Nemačke kompanije u Srbiji zapošljavaju preko 70. hiljada naših radnika i to se ne sme zanemariti.

  5. Zahvaljujući nemačkim investicijama razvila se i srpska industrija. To ne treba zaboraviti.

  6. Iole pametnom čoveku je jasno šta vučić želi da kaže narodu. Ipak menja ćud.

  7. I onda ces im pokloniti potpis,a mi dalje radimo usluge za njihove firme.kosovo vredno 1000 milijardi a nemci ulozili 3.bravo patrioto moj,glasao sam za tebe ali sad nemam kud do daljeg!

  8. Nisam znao da je predsednik sad postao vazal Olafa Šolca?! To što Vučić radi, nije baš u interesu Srbije i Srba, više mi liči na to da radi u svom interesu !

  9. Vučiću ne vredi 70 hiljada radnika koji rade u nemačkim firmama u Srbiji da bi se odrekao Srbije koja vredi hiljadu puta više.To je ustvari kapitulacija Srbije.

Ostavite komentar


Društvo

Preminuo novinar Bojan Tončić 8

Preminuo novinar Bojan Tončić

"Otišao je u svet daleko od masovnih grobnica, ratnih zločina, nepravde i laži o kojima je dugo, uporno, hrabro i briljantno pisao", objavio je portal Autonomija.info, povodom smrti novinara Bojana Tončića.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.